Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 48 / 3 / 0
@jezus_chytrus to zależy od metabolizmu ludzie mogą go mocniej lub słabiej metabolizować (poprawcie mnie jak się mylę)
Spróbuj wrzucić np. 225mg i zobacz jak się będziesz czuł, lepiej nawet od 100mg zaczynać chociaż ja bym się skłaniał bardziej ku 150mg+
  • 2394 / 650 / 0
acodin szamałem za dzieciaka. Faza jest nietypowa dziwna ni to fajny stan ni chujowy Ale ten dysocjatowy stan jak już wejdzie to wchodzi mocno i konkretnie na te pare H (20/30tabsów). Generalnie każdy szanujący się 'psychonauta' powinien DXM chociaż raz spróbować w swojej karierze. pzdr
  • 204 / 59 / 0
Ja bym chętnie mef spróbował .Mega jestem ciekaw ,czy nadaje sie na akcje z panną .
  • 12419 / 2412 / 0
Próbowałem raz DXM i nigdy więcej (to samo salvia). My wtedy zjedliśmy bodaj po 300 mg więc było grubo. Najgorsze było to milczenie na fazie i wymioty u kolegi (takiego pawia nigdy nie widziałem - trysnął rekordowo daleko). Potem mega trudny powrót do domu (moon walk) + jakiś menel, który czegoś chciał. Zdecydowanie nie moja bajka. Poza tym ja już tylko zioło...
  • 32 / 12 / 0
DXM to moja ulubiona substancja, a próbowałem całkiem sporo, tak potężnych wglądów we własny umysł i mechanizmy rządzące tym światem nie zapewniły mi nigdy "klasyczne" psychodeliki jak grzyby czy DMT, do tego wspaniały odbiór muzyki i ciekawe uczucia sensoryczne. Ale podobno DXM jedynie na ok. 1/3 część populacji działa pozytywnie, na pozostałe 2/3 neutralnie lub nieprzyjemnie, pewnie dlatego że to całkiem skomplikowana substancja wpływająca na wiele receptorów.
  • 259 / 31 / 0
Dobre zioło a nie jakieś osiedlahazy. Oxy, ale trzeba uważać żeby się nie wjebać. Można spróbować xnax,, rolki, ale to samo co wyżej. Odradzam stymulantóe.
  • 32 / 7 / 0
Wielu forumowiczów poleca psychodeliki. Dla mnie rekreacyjnymi faworytami z tej grupy są: LSD i 2C-B
Myślę, że trudno inaczej zobaczyć inne światy, niż korzystając z DMT/DPT.
  • 44 / 2 / 0
Przed testowaniem zalecam ostrożność 4-CMC, U-47700 i clonazolam jeśli chodzi o RC. Zalecam ostrożność że można sobie bardzo łatwo popsuć nie tylko śluzówkę nosa, zatoki i ogólnie górne drogi oddechowe, potem nikt tego na NFZ nie zrobi ale można się przekręcić łatwo od U-47700. Miałem okazję testować 3-CMC w jakiś tam śmiesznych ilościach w ilościach 0.2g nawet dla świeżaków beztolerkowców jest to mało zwłaszcza jak w stacjonarkach mieszali to z jakąś miętą.
Z aptecznych benzodiazepin to na pewno klonazepam. tramadol to nawet z perspektywy czasu zalecałbym ostrożnie bo porafi być i stymulująco-opioidowy i bardziej stymulująco-powodujący-wymioty mówię tutaj o skudexa.
  • 4 / / 0
Zależy od kategorii i czego się oczekuje. z psychodelików polecam chyba najbardziej grzybki dużo odmian wiec tez lekko inne fazy, DMT to wgl trip bierzesz kilka buszków i momentalnie cie wyłącza i przenosi.
z psychodzelików chyba króluje dobry kryształ. W psychotropach i lekach za bardzo nie siedze więc nwm
óki co przede mnąjescze kiedyś mety musze spróbować
  • 63 / 11 / 0
jest wiele substancji w które mozna się wjebać nawet po razie, więc nie chciałbym pisać, co warto spróbować, bo może to być niebezpieczne.

Z tych, które uważam za nieszkodliwe, lub takie które nie powinny wjebać kogoś po uszy to mj, Kratom.
Jak ktoś szuka mocno realnych halucynacji to benzydamina - mnie pokonała, raz i nigdy więcej :D

Natomiast czego ja bym spróbował to chętnie napiszę: chodzi za mną oxy. Na Tramalu doszedłem do 2,5g na dobę, więc myślę, że jak się nadarzy okazja to spróbuję oxy, tylko problem z dostępnością - a jak już jest to problem z ceną :P
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Medyczna marihuana przynosi „znaczną poprawę” w objawach raka, wynika z nowego badania

Nowe badanie przeprowadzone w Minnesocie dostarcza mocnych dowodów na skuteczność medycznej marihuany w łagodzeniu objawów raka. Większość pacjentów stosujących konopie zgłasza poprawę w zakresie bólu, bezsenności, stresu i problemów trawiennych. Jednak badanie zwraca również uwagę na problem wysokich kosztów terapii, które mogą stanowić barierę dla mniej zamożnych pacjentów. Brak refundacji medycznej marihuany sprawia, że wielu chorych zmuszonych jest do ograniczania lub przerywania terapii, mimo jej skuteczności.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.