Spróbuj wrzucić np. 225mg i zobacz jak się będziesz czuł, lepiej nawet od 100mg zaczynać chociaż ja bym się skłaniał bardziej ku 150mg+
Z aptecznych benzodiazepin to na pewno klonazepam. tramadol to nawet z perspektywy czasu zalecałbym ostrożnie bo porafi być i stymulująco-opioidowy i bardziej stymulująco-powodujący-wymioty mówię tutaj o skudexa.
z psychodzelików chyba króluje dobry kryształ. W psychotropach i lekach za bardzo nie siedze więc nwm
óki co przede mnąjescze kiedyś mety musze spróbować
Z tych, które uważam za nieszkodliwe, lub takie które nie powinny wjebać kogoś po uszy to mj, Kratom.
Jak ktoś szuka mocno realnych halucynacji to benzydamina - mnie pokonała, raz i nigdy więcej :D
Natomiast czego ja bym spróbował to chętnie napiszę: chodzi za mną oxy. Na Tramalu doszedłem do 2,5g na dobę, więc myślę, że jak się nadarzy okazja to spróbuję oxy, tylko problem z dostępnością - a jak już jest to problem z ceną :P
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.