Spróbuj wrzucić np. 225mg i zobacz jak się będziesz czuł, lepiej nawet od 100mg zaczynać chociaż ja bym się skłaniał bardziej ku 150mg+
Z aptecznych benzodiazepin to na pewno klonazepam. tramadol to nawet z perspektywy czasu zalecałbym ostrożnie bo porafi być i stymulująco-opioidowy i bardziej stymulująco-powodujący-wymioty mówię tutaj o skudexa.
z psychodzelików chyba króluje dobry kryształ. W psychotropach i lekach za bardzo nie siedze więc nwm
óki co przede mnąjescze kiedyś mety musze spróbować
Z tych, które uważam za nieszkodliwe, lub takie które nie powinny wjebać kogoś po uszy to mj, Kratom.
Jak ktoś szuka mocno realnych halucynacji to benzydamina - mnie pokonała, raz i nigdy więcej :D
Natomiast czego ja bym spróbował to chętnie napiszę: chodzi za mną oxy. Na Tramalu doszedłem do 2,5g na dobę, więc myślę, że jak się nadarzy okazja to spróbuję oxy, tylko problem z dostępnością - a jak już jest to problem z ceną :P
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.