16 czerwca 2025Retrowirus pisze: 150 na początek dla kogoś bez tolerki to już dużo.
Ja bym zaczął od 80-100
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
@zburzony
z cyklu "Nie wiem, ale się wypowiem"
Bombka 150-200mg i gdy czujesz ze wejdzie, to wtedy sniff 100-150mg, ktory idealnie sie zalozy
A jakie ilości ? Wszystko idzie na oko i na czuja czy donosowo czy iv. Normalnie mi się łeb zagotował nad ranem. Rozpłynął się
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.