Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 24 / 0
Czy 4cmc przebije się przez 50mg sertraliny? Jest szansa że to w ogóle zadziała? Kiedyś na 150mg wenli testowałem w czasach legalu klefa to zero działania..
Przedstawienie musi trwać.
  • 1188 / 139 / 0
Wariacie jak masz mocny temat i jedna nie duża kreska potrafi tak potężnie wpłynąć na organizm że właściwie tracisz nad nim kontrolę i rozplywasz się, sądzisz że 50mg antydepresantu nie przebije ? 😅
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam 💔
  • 1569 / 250 / 0
Też nie wiem czy 4-CMC pokaże cały potencjał kiedy biorę kilka psychotropów, chociaż kiedyś jak zjadłem gramca to było dobrze chociaż też byłem na różnych lekach (ale nie tylu co teraz) i dopiero co przerobiłem parę g hexena. Raz dawno było tak że byłem mocno zrobiony różnymi rzeczami, podałem niewiadomą ale dużą ilość klefa iv i zaraz zrobiło się cholernie nieprzyjemnie, wystraszyłem się i szybko strzeliłem benzo, szybko wróciłem do normy.
  • 153 / 24 / 0
A jakie leki bierzesz? Bo też biorę inne psychotropy ale one raczej nie kolidują zbytnio @zburzony .
Przedstawienie musi trwać.
  • 1569 / 250 / 0
@AngelSentinel biorę w sumie 3 antydepresanty serotoninowe stąd te wątpliwości. Mimo że jak pisałem raz było bardzo miło po klefedronie a brałem wtedy 2 antydepresanty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.