Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9429 / 1847 / 2
16 czerwca 2025Retrowirus pisze:
150 na początek dla kogoś bez tolerki to już dużo.
Ja bym zaczął od 80-100
Dokładnie. Dla ludzi bez polerki nawet setka to sporo.
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
Zmień dilera, bo ten / tamten robi Cię w wała. Cm jak i mmc bdb działają p.s.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1651 / 266 / 0
Nie próbowałem klefedronu sniffem ale od kiedy się pojawił ludzie tutaj i nie tylko pisali że donosów to jest lipa i oral o wiele lepszy
  • 5 / 1 / 0
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
a ty w ogole wiesz z czym miales stycznosc? oglupienie i zero euforii? co to za szajs z ulicy?

@zburzony
z cyklu "Nie wiem, ale się wypowiem"
Bombka 150-200mg i gdy czujesz ze wejdzie, to wtedy sniff 100-150mg, ktory idealnie sie zalozy
  • 1198 / 141 / 0
Ależ się upierdolilem klefem wale iv już parę godzin i jest już łe łe łee
  • 1651 / 266 / 0
@lucifer_sam jakie ilości czwórki bierzesz? Kolejne dawki nadal klepią dobrze?
  • 1198 / 141 / 0
W sumie od wczoraj od 14 zacząłem z kumplem linie najpierw a potem w domu destrukcja. Pewnie 4 g dobrego klefa ojebalem z 3 iv. Mega rozlanie po załadowaniu strzała i właściwie kopało za każdym razem mocno. Zwieńczeniem było o 5 rano zajebanie iv z 0.7g. tak mnie jebnelo że siedziałem na łóżku i walczyłem żeby nie spaść. Mocny ten klef który wziąłem teraz ale jego głównym zadaniem było rozlewanie. Normalnie czułem że rozpływam się. W sumie to był 3 dzien lotu mojego. Nie wiem co ja robię po co to robię, co tym uzyskać chce niszcząc się tak. Nie wiem już nic😇

A jakie ilości ? Wszystko idzie na oko i na czuja czy donosowo czy iv. Normalnie mi się łeb zagotował nad ranem. Rozpłynął się
  • 1651 / 266 / 0
@lucifer_sam spoko, mi od dawna chodzi 4-CMC po głowie ale nie wiedziałem czy jest szansa taką ilość przerobić żeby cały czas kopało, ludzie pisali że szybko durzutki przestają klepać i tylko się człowiek wkurwia co raz bardziej. Ale też trochę boję się że po piątce czwórki będę miał serotoninę zjebaną, antydepresanty przestaną działać i będę długo wracał do normy. Kiedyś takimi rzeczami się nie przejmowałem ale na starość już wypada.
  • 177 / 26 / 0
Czy 4cmc przebije się przez 50mg sertraliny? Jest szansa że to w ogóle zadziała? Kiedyś na 150mg wenli testowałem w czasach legalu klefa to zero działania..
Przedstawienie musi trwać.
  • 1198 / 141 / 0
Wariacie jak masz mocny temat i jedna nie duża kreska potrafi tak potężnie wpłynąć na organizm że właściwie tracisz nad nim kontrolę i rozplywasz się, sądzisz że 50mg antydepresantu nie przebije ? 😅
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam 💔
  • 1651 / 266 / 0
Też nie wiem czy 4-CMC pokaże cały potencjał kiedy biorę kilka psychotropów, chociaż kiedyś jak zjadłem gramca to było dobrze chociaż też byłem na różnych lekach (ale nie tylu co teraz) i dopiero co przerobiłem parę g hexena. Raz dawno było tak że byłem mocno zrobiony różnymi rzeczami, podałem niewiadomą ale dużą ilość klefa iv i zaraz zrobiło się cholernie nieprzyjemnie, wystraszyłem się i szybko strzeliłem benzo, szybko wróciłem do normy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.