Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 24 / 0
Czy 4cmc przebije się przez 50mg sertraliny? Jest szansa że to w ogóle zadziała? Kiedyś na 150mg wenli testowałem w czasach legalu klefa to zero działania..
Przedstawienie musi trwać.
  • 1188 / 139 / 0
Wariacie jak masz mocny temat i jedna nie duża kreska potrafi tak potężnie wpłynąć na organizm że właściwie tracisz nad nim kontrolę i rozplywasz się, sądzisz że 50mg antydepresantu nie przebije ? 😅
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam 💔
  • 1565 / 249 / 0
Też nie wiem czy 4-CMC pokaże cały potencjał kiedy biorę kilka psychotropów, chociaż kiedyś jak zjadłem gramca to było dobrze chociaż też byłem na różnych lekach (ale nie tylu co teraz) i dopiero co przerobiłem parę g hexena. Raz dawno było tak że byłem mocno zrobiony różnymi rzeczami, podałem niewiadomą ale dużą ilość klefa iv i zaraz zrobiło się cholernie nieprzyjemnie, wystraszyłem się i szybko strzeliłem benzo, szybko wróciłem do normy.
  • 153 / 24 / 0
A jakie leki bierzesz? Bo też biorę inne psychotropy ale one raczej nie kolidują zbytnio @zburzony .
Przedstawienie musi trwać.
  • 1565 / 249 / 0
@AngelSentinel biorę w sumie 3 antydepresanty serotoninowe stąd te wątpliwości. Mimo że jak pisałem raz było bardzo miło po klefedronie a brałem wtedy 2 antydepresanty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.