Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1693 / 565 / 0
Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
  • 27 / 2 / 0
No właśnie dzisiaj doszedłem do wniosku, że w sumie spróbowałbym 4cmc doustnie, bo pomimo tego, że nigdy nie brałem beta ketonów doustnie i miałem zawsze jakąś odrazę z tą związaną, to jednak te 4cmc przy podaniu donosowym to jakaś tragedia i zamiast tego uczucia “chcę kolejnego pasa”, to jest tylko “Kurwa, ale nieprzyjemne uczucie w gardle. Nie wale już pasa”.

Także dzięki za odpowiedź, a z dawkowaniem już będzie łatwiej, ponieważ na pewnej znanej aplikacji jest dawkowanie oralne tego specyfiku i wygląda ono tak:

lekko - (30-50mg)
średnio - (50-100mg)
mocno - (100-150mg)

Jest to dawkowanie dla osoby bez tolerki (czyli dla mnie), więc po prostu zacznę od 70mg i standardowa procedura - słabiej - dokładam 10/20mg.
  • 5134 / 891 / 0
Nie wiem co to za stronka ale oralnie to od 100 mg się zaczyna i jest to lekkie działanie do 300 heavy
Sniffem 50 lekko , 150 mocno

Chociaż to i tak dla mnie zanizone dawkowanie dla kogoś kto miał styczność kilka razy chociaż i zrobił sobie przerwę 2 miesiace .

Każdy kogo znam nawet po przerwie sniffem zarzuca że 150
A dlaczego ? Bo pierwszą bomba jest najlepsza , dalej to już tylko gonienie króliczka i nikt nie chce czuć się niedocpany .
Najczesciej to ludzie wrzucają np 150 oral i na wejściu jak czują że mało to dobijają sniffem że 100 mg

Ogólnie przyjęło się, że 4 cmc trzeba więcej zarzucić niż 3 cmc czy mefa.

Oczywiście lepiej zacząć od mniejszych dawek . Ćpanie to nie wyścigi.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9389 / 1827 / 2
16 czerwca 2025Retrowirus pisze:
150 na początek dla kogoś bez tolerki to już dużo.
Ja bym zaczął od 80-100
Dokładnie. Dla ludzi bez polerki nawet setka to sporo.
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
Zmień dilera, bo ten / tamten robi Cię w wała. Cm jak i mmc bdb działają p.s.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1588 / 254 / 0
Nie próbowałem klefedronu sniffem ale od kiedy się pojawił ludzie tutaj i nie tylko pisali że donosów to jest lipa i oral o wiele lepszy
  • 5 / 1 / 0
16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze:
a ty w ogole wiesz z czym miales stycznosc? oglupienie i zero euforii? co to za szajs z ulicy?

@zburzony
z cyklu "Nie wiem, ale się wypowiem"
Bombka 150-200mg i gdy czujesz ze wejdzie, to wtedy sniff 100-150mg, ktory idealnie sie zalozy
  • 1192 / 139 / 0
Ależ się upierdolilem klefem wale iv już parę godzin i jest już łe łe łee
  • 1588 / 254 / 0
@lucifer_sam jakie ilości czwórki bierzesz? Kolejne dawki nadal klepią dobrze?
  • 1192 / 139 / 0
W sumie od wczoraj od 14 zacząłem z kumplem linie najpierw a potem w domu destrukcja. Pewnie 4 g dobrego klefa ojebalem z 3 iv. Mega rozlanie po załadowaniu strzała i właściwie kopało za każdym razem mocno. Zwieńczeniem było o 5 rano zajebanie iv z 0.7g. tak mnie jebnelo że siedziałem na łóżku i walczyłem żeby nie spaść. Mocny ten klef który wziąłem teraz ale jego głównym zadaniem było rozlewanie. Normalnie czułem że rozpływam się. W sumie to był 3 dzien lotu mojego. Nie wiem co ja robię po co to robię, co tym uzyskać chce niszcząc się tak. Nie wiem już nic😇

A jakie ilości ? Wszystko idzie na oko i na czuja czy donosowo czy iv. Normalnie mi się łeb zagotował nad ranem. Rozpłynął się
  • 1588 / 254 / 0
@lucifer_sam spoko, mi od dawna chodzi 4-CMC po głowie ale nie wiedziałem czy jest szansa taką ilość przerobić żeby cały czas kopało, ludzie pisali że szybko durzutki przestają klepać i tylko się człowiek wkurwia co raz bardziej. Ale też trochę boję się że po piątce czwórki będę miał serotoninę zjebaną, antydepresanty przestaną działać i będę długo wracał do normy. Kiedyś takimi rzeczami się nie przejmowałem ale na starość już wypada.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.