15 grudnia 2012harima pisze: masakra z tym lekiem. Tzn jeśli chodzi o działanie, to zajebiście usuwa lęki i poprawia humor oraz daje pewność siebie ale po ok 2 miesiącach doszedłem do brania 10 tabletek, ówcześnie je rozgryzając i wszystko w jednej porcji z samego rana. Ale nawet to nie dawało podobnych rezultatów, jak te, które były na samym początku, później już zupełnie nawet ta dawka nie działa. Więc robiłem sobie przerwy czyli np nie brałem 3-4 dni i zaś 10tabs i działał. Aha, żadnych diet nie przestrzegałem, dragi też brałem. Łączyłem z amfą i metą oczywiście w małych dawkach, bo na prawdę Moklo masakrycznie podnosi działanie amfetamin. Ciekawy lek. Teraz pora na Selegiline, którą już kiedyś brałem z Escitalopramem w dawce hamującej tylko Mao B. Chce zobaczyć, jak działa w wysokich dawkach hamujących A i B monoaminokse ;)
po pierwsze, zaczynasz robić offtop. to nie temat o Twoich przygodach z tramadolem. dwa, nie używamy nazw handlowych leków na forum /lady
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.