Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 42 / 8 / 0
Potencjalnie bardzo niebezpieczne powiadasz. A ja Ci powiem, że właśnie najlepsze do mixów. W porównaniu do innych antydepresantów, to możesz wierzyć lub nie ale większe kuku biorąc ssri, czy tlpd, gdyż w raz z poprawą nastroju, dupa potrafi odżyc, że chec do alkoholu albo innych rzeczy imprezowych nastrój sprzyja. Czy to w towarzystwie, nagle gdzie się przewijales zrobi ziomek wszystkim kreski, już na stole probione stoi twoje. Sam powiem Ci, że najgorsze, co wspominam, tyle co zacząłem swoją przygodę z fluoksetyną, może miesiąc jak już się rozkręciła. Wyszłem po piwo tylko do sklepu, za rogiem sypią fetą. Pech chciał jeszcze jakis dop dostaję. Reset działania, że do dziś nie zapomnę , pierdolniecia pradem. Sny tak realistyczne, wszystko można było będąc we śnie robić tylko kurwa się wybudzić , za chuja. Z dwa dni z rzędu budziłem się rano cały mokry od potu. Już myślałem, że te wszystkie sajdy na stałe zostanie. Nigdy mnie nie tak nic nie pokarało, jak te parę dni, co organizm mógł dojść zjebany ssri. A Ty mi gadasz. W takim stanie, nie dziwota, że ludzie różne skrajnie desperackie rzeczy dopiąć lącznie z samobójstwem. Zanim zaczniesz na podstawie zabobonów przeczytawszy za dużo razy ulotkę powielac bez zasadnie, pouczać kogoś, kto według Twojej racji bytu powinien wąchać dawno już kwiatki. Mam się dobrze, smierc się boi na to wygląda ze mnie wieczorem jak śpię.
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskażę krótszą i by ją ujrzeć czas zostanie. Kto ją widział prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ulic włada.
  • 5096 / 909 / 0
@churchill ale on ma rację, ten mix jest klasyfikowany jako śmiertelny, to że Tobie się nic nie stało nie znaczy że ktoś inny idąc za twoją rada nie kopnie w kalendarz. Jest to niebezpieczny mix i balansowanie na linie.
  • 42 / 8 / 0
15 grudnia 2012harima pisze:
masakra z tym lekiem. Tzn jeśli chodzi o działanie, to zajebiście usuwa lęki i poprawia humor oraz daje pewność siebie ale po ok 2 miesiącach doszedłem do brania 10 tabletek, ówcześnie je rozgryzając i wszystko w jednej porcji z samego rana. Ale nawet to nie dawało podobnych rezultatów, jak te, które były na samym początku, później już zupełnie nawet ta dawka nie działa. Więc robiłem sobie przerwy czyli np nie brałem 3-4 dni i zaś 10tabs i działał. Aha, żadnych diet nie przestrzegałem, dragi też brałem. Łączyłem z amfą i metą oczywiście w małych dawkach, bo na prawdę Moklo masakrycznie podnosi działanie amfetamin. Ciekawy lek. Teraz pora na Selegiline, którą już kiedyś brałem z Escitalopramem w dawce hamującej tylko Mao B. Chce zobaczyć, jak działa w wysokich dawkach hamujących A i B monoaminokse ;)
Sorki, ogólnie za retorykę wcześniejszego posta. Opisywałem w 2012 już to połączenie z innego konta. Jakby ktoś chciał obczaić, wszystko dokładnie opisałem tam. Jak wejdzie na profil użytkownika harima. Robiłem sąsiadce, z telefonem i dała mi tramal, bo mam palce stłuczone. Zjadłem cały listek praktycznie i porobiło mnie to, że styl trochę hard wjechał posta. W ogóle nie spałem tak mnie to nakręciło. Kiedyś dwie tabsy, jak mnie coś bolało zjadłem, a teraz ten listek to nie wiem siedziałem, pisałem jak naćpany. Że do pracy wystrzelilem jak z procy, w 4 minuty już witałem się z rowerem uważając by nie tracić kogoś na schodach.

po pierwsze, zaczynasz robić offtop. to nie temat o Twoich przygodach z tramadolem. dwa, nie używamy nazw handlowych leków na forum /lady
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskażę krótszą i by ją ujrzeć czas zostanie. Kto ją widział prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ulic włada.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.