15 grudnia 2012harima pisze: masakra z tym lekiem. Tzn jeśli chodzi o działanie, to zajebiście usuwa lęki i poprawia humor oraz daje pewność siebie ale po ok 2 miesiącach doszedłem do brania 10 tabletek, ówcześnie je rozgryzając i wszystko w jednej porcji z samego rana. Ale nawet to nie dawało podobnych rezultatów, jak te, które były na samym początku, później już zupełnie nawet ta dawka nie działa. Więc robiłem sobie przerwy czyli np nie brałem 3-4 dni i zaś 10tabs i działał. Aha, żadnych diet nie przestrzegałem, dragi też brałem. Łączyłem z amfą i metą oczywiście w małych dawkach, bo na prawdę Moklo masakrycznie podnosi działanie amfetamin. Ciekawy lek. Teraz pora na Selegiline, którą już kiedyś brałem z Escitalopramem w dawce hamującej tylko Mao B. Chce zobaczyć, jak działa w wysokich dawkach hamujących A i B monoaminokse ;)
po pierwsze, zaczynasz robić offtop. to nie temat o Twoich przygodach z tramadolem. dwa, nie używamy nazw handlowych leków na forum /lady
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
07 marca 2024Vetulani44 pisze: (…) Piłem troszkę PST, dzięki temu i moklo udało mi się pokonać pewne uzależnienie, które niszczyło mnie latami.
Po miesiącu lub dwóch PST poszło w odstawkę, moklobemid został. Coraz lepiej ogarniałem w życiu kwestie wszelakie. Z mixów głównie piłem różne zioła, mam jeden typowy dla mnie stack. Działały bardzo dobrze, lepiej niż bez moklo. A, i PST chyba też było nieco podbite. (…) Niesamowicie wspominam z tego okresu również parę tripów na wysokiej dawce LSD, ketaminie i trawce narkotycznej. (…)
– Wiemy z forum, że niebezpieczne w przypadku pewnego użytkownika miało okazać się połączenie innego iMAO, selegiliny, z morfiną. Skoro bezpieczne okazało się w Twoim przypadku połączenie moklobemidu z PST, to czy uważasz bądź wiesz, czy takie będzie także połączenie go z buprenorfiną?
– Czy jeśli połączenie moklobemidu z LSD nie spowodowało u Ciebie zespołu serotoninowego, to czy nie inaczej będzie w połączeniu z moklobemidem psylocybiny? Pochodne fenyloetyloaminy, rozumiem, odradzasz kategorycznie.
Z góry dzięki.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.