Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
  • 1 / / 0
Tego typu substancje rozpuszczaja sie w wodzie lub alkocholu. W ten sposob przemycane nie wydzielaja zapachu a ich wykrycie przez sluzby celne jest bardzo utrudnione. Nie ma jednak 100% metody. Celnicy glownie zwracaja uwage na symptomy zdenerwowania. Zachowanie spokoju to podstawa. Mozna sobie pomoc wrzucajac benzo np.
  • 965 / 302 / 5
tak jak wyżej, Benzo, pregabalina i doświadczenie aby się nie stresować, można też komuś (słup) dać takie butelki, on się nie stresuje bo nie wiem o niczym. Kupujesz zgrzewkę wody, i rozpuszczasz, tylko koniecznie musisz dbać aby było wciąż oryginalnie zapakowane, nienaruszona zakrętka i zgrzewka włożona do foli elegancko.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Siema,będzie spory problem z przewiezieniem 500g kratomu samolotem na Islandię
  • 835 / 253 / 0
20 marca 2023vve101 pisze:
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
Nie pisać głupich postów w internecie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.