Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
  • 1 / / 0
Tego typu substancje rozpuszczaja sie w wodzie lub alkocholu. W ten sposob przemycane nie wydzielaja zapachu a ich wykrycie przez sluzby celne jest bardzo utrudnione. Nie ma jednak 100% metody. Celnicy glownie zwracaja uwage na symptomy zdenerwowania. Zachowanie spokoju to podstawa. Mozna sobie pomoc wrzucajac benzo np.
  • 1013 / 312 / 5
tak jak wyżej, Benzo, pregabalina i doświadczenie aby się nie stresować, można też komuś (słup) dać takie butelki, on się nie stresuje bo nie wiem o niczym. Kupujesz zgrzewkę wody, i rozpuszczasz, tylko koniecznie musisz dbać aby było wciąż oryginalnie zapakowane, nienaruszona zakrętka i zgrzewka włożona do foli elegancko.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Siema,będzie spory problem z przewiezieniem 500g kratomu samolotem na Islandię
  • 840 / 256 / 0
20 marca 2023vve101 pisze:
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
Nie pisać głupich postów w internecie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.