"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ale wracając to normalnie przewóź to ale to też zależy ile ty byś ich chciał wziąć bo akurat jak bez kitu akurat NA CIEBIE kontrola wpadnie przy np 1kg piguł to albo masz mega pecha albo właśnie jak mówiłem wyżej jest ryzyko że możesz być poszukiwany albo coś więc przed taka akcja lepiej jak upewnisz się że wszystkie sprawy w Polsce masz pochytane bo potem lipa jest w ch*j pozdro ja w maju urlop do pl i myślałem żeby Coco wziąć nie dużo bo żeby pokazać co oni za shit w Polsce mają XD może z 2g wezmę (gadam o Holandii) o innych krajach NW poza Holandią i Czechami to są takie dwa łatwiejsze kraje gdzie można coś wziąć ze sobą ekstra ewentualnie Niemcy bo ja o ile dobrze pamiętam to jak jechałem z Polski do Holandii to kontrola za każdym razem była z Niemiec do Holandii nigdy jeszcze nie miałem że z Niemczech do polski
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.