Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
  • 1 / / 0
Tego typu substancje rozpuszczaja sie w wodzie lub alkocholu. W ten sposob przemycane nie wydzielaja zapachu a ich wykrycie przez sluzby celne jest bardzo utrudnione. Nie ma jednak 100% metody. Celnicy glownie zwracaja uwage na symptomy zdenerwowania. Zachowanie spokoju to podstawa. Mozna sobie pomoc wrzucajac benzo np.
  • 1013 / 312 / 5
tak jak wyżej, Benzo, pregabalina i doświadczenie aby się nie stresować, można też komuś (słup) dać takie butelki, on się nie stresuje bo nie wiem o niczym. Kupujesz zgrzewkę wody, i rozpuszczasz, tylko koniecznie musisz dbać aby było wciąż oryginalnie zapakowane, nienaruszona zakrętka i zgrzewka włożona do foli elegancko.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Siema,będzie spory problem z przewiezieniem 500g kratomu samolotem na Islandię
  • 840 / 256 / 0
20 marca 2023vve101 pisze:
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
Nie pisać głupich postów w internecie
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 48 / 17 / 0
W ogóle kvrwa robić to na własną rękę nie będąc w grupie przestępczej to przypał straszny, grupy albo mają swoich ludzi gdzie trzeba albo odpowiednie sposoby jak nie wpaść. Myślę, że w ogóle tego nie przewożą tylko dostają na miejscu, tak domniemuję. Takie porady z neta są z dvpy, poza tym psy i inne służby czytają to przecież:). Piszecie jak to zrobić najlepiej i was rozumiem, ale jak gościa złapią to ja na waszym miejscu chvjowo bym się z tym czuł;). Lepiej odradzać takie rzeczy.
  • 5 / / 0
Powiem ci tak jeśli jedziesz autokarem te np 19h to moim zdaniem na luzie tylko no wiadomo jest szansa na to że jak wbije kontrola to ciebie wezmą na szczegółowe ale raczej bez podstaw i jak dowód osobisty się zgadza to bez lipy ja w listopadzie w pl i stwierdziłem z ziomkiem że w sumie to jaranie mamy ogarnięte ale jakieś prezenty muszą dla ziomka wlecieć więc wzięliśmy po 2 ediblesy na łeb i w drogę ja niestety jednego zjadłem bo chciałem się przespać ale wstałem idealnie na kontroli oczy całe czerwone ale bez przypalu widzieli że wstaje więc jest git. NW czy to dlatego ale ja polecam przed kontrolą iść spać i dać ziomkowi dowód a jeśli jesteś sam to gdzieś na widoku żeby policja se sprawdziła jakbyś spał i raczej jak jesteś czysty jeśli chodzi o dowód osobisty nic tam nie pisze im to jest okej i bez kontroli no mówię ja jak wstałem to tylko słyszę ziomka żebym nawet nie patrzał bo oczy mam czerwone jak chuj ale jak podbił policjant to nie mogłem nie popatrzeć i patrzę mu prosto w oczy a on nic no sprawdza dowód pyta po co jadę itd odpowiedziałem że na urlop tam do matki itd to od razu gadka też się zmieniła wiesz ja mam 20 lat i wyglądam dosyć młodo więc wiesz jak jeszcze bajerka wleci że np do mamusi ja dodałem bo się pytał czemu wyjechałem to mu powiedziałem że no nigdy siana nie było i ogólnie ja musiałem patrzeć jak matka cierpi bez kasy więc się wkurwiłem i wyjechałem zarobić kasę i że tera wracam z dużą ilością kasy bo dodałem że ja tam w dzień 18tych urodzin wyjechałem (to z matką i wyjazdem to rel)
Ale wracając to normalnie przewóź to ale to też zależy ile ty byś ich chciał wziąć bo akurat jak bez kitu akurat NA CIEBIE kontrola wpadnie przy np 1kg piguł to albo masz mega pecha albo właśnie jak mówiłem wyżej jest ryzyko że możesz być poszukiwany albo coś więc przed taka akcja lepiej jak upewnisz się że wszystkie sprawy w Polsce masz pochytane bo potem lipa jest w ch*j pozdro ja w maju urlop do pl i myślałem żeby Coco wziąć nie dużo bo żeby pokazać co oni za shit w Polsce mają XD może z 2g wezmę (gadam o Holandii) o innych krajach NW poza Holandią i Czechami to są takie dwa łatwiejsze kraje gdzie można coś wziąć ze sobą ekstra ewentualnie Niemcy bo ja o ile dobrze pamiętam to jak jechałem z Polski do Holandii to kontrola za każdym razem była z Niemiec do Holandii nigdy jeszcze nie miałem że z Niemczech do polski
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.