"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ale wracając to normalnie przewóź to ale to też zależy ile ty byś ich chciał wziąć bo akurat jak bez kitu akurat NA CIEBIE kontrola wpadnie przy np 1kg piguł to albo masz mega pecha albo właśnie jak mówiłem wyżej jest ryzyko że możesz być poszukiwany albo coś więc przed taka akcja lepiej jak upewnisz się że wszystkie sprawy w Polsce masz pochytane bo potem lipa jest w ch*j pozdro ja w maju urlop do pl i myślałem żeby Coco wziąć nie dużo bo żeby pokazać co oni za shit w Polsce mają XD może z 2g wezmę (gadam o Holandii) o innych krajach NW poza Holandią i Czechami to są takie dwa łatwiejsze kraje gdzie można coś wziąć ze sobą ekstra ewentualnie Niemcy bo ja o ile dobrze pamiętam to jak jechałem z Polski do Holandii to kontrola za każdym razem była z Niemiec do Holandii nigdy jeszcze nie miałem że z Niemczech do polski
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.