"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ale wracając to normalnie przewóź to ale to też zależy ile ty byś ich chciał wziąć bo akurat jak bez kitu akurat NA CIEBIE kontrola wpadnie przy np 1kg piguł to albo masz mega pecha albo właśnie jak mówiłem wyżej jest ryzyko że możesz być poszukiwany albo coś więc przed taka akcja lepiej jak upewnisz się że wszystkie sprawy w Polsce masz pochytane bo potem lipa jest w ch*j pozdro ja w maju urlop do pl i myślałem żeby Coco wziąć nie dużo bo żeby pokazać co oni za shit w Polsce mają XD może z 2g wezmę (gadam o Holandii) o innych krajach NW poza Holandią i Czechami to są takie dwa łatwiejsze kraje gdzie można coś wziąć ze sobą ekstra ewentualnie Niemcy bo ja o ile dobrze pamiętam to jak jechałem z Polski do Holandii to kontrola za każdym razem była z Niemiec do Holandii nigdy jeszcze nie miałem że z Niemczech do polski
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.