Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
  • 1 / / 0
Tego typu substancje rozpuszczaja sie w wodzie lub alkocholu. W ten sposob przemycane nie wydzielaja zapachu a ich wykrycie przez sluzby celne jest bardzo utrudnione. Nie ma jednak 100% metody. Celnicy glownie zwracaja uwage na symptomy zdenerwowania. Zachowanie spokoju to podstawa. Mozna sobie pomoc wrzucajac benzo np.
  • 933 / 292 / 5
tak jak wyżej, Benzo, pregabalina i doświadczenie aby się nie stresować, można też komuś (słup) dać takie butelki, on się nie stresuje bo nie wiem o niczym. Kupujesz zgrzewkę wody, i rozpuszczasz, tylko koniecznie musisz dbać aby było wciąż oryginalnie zapakowane, nienaruszona zakrętka i zgrzewka włożona do foli elegancko.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Siema,będzie spory problem z przewiezieniem 500g kratomu samolotem na Islandię
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.