Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
18 października 2020Mrkwacho29 pisze: Siemanko mam pytanko. Jestem na paroksetynie 40mg około 3 tygodnie (wcześniej escitalopram 20mg przez pare miesięcy). W czasie kuracji paroksetyną 2 razy wziąłem kode ale bardzo słabo działała (ostatni raz tydzień temu) i stwierdziłem, że spróbuje DXM więc kupiłem Acodin i teraz moje pytanie brzmi. Czy 10 tabsów na pierwszy raz i do tego będąc na paroksetynie wystarczy żeby mieć fazę ? czy może nawet za duża to dawka ?
Ile mogę wziąć tabsów DXM żeby nie dostać zs? Myślałem żeby wziąć tak między 5-10 w celu podbicia działania kodeiny w dawcę do 600 mg.
Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale wziąłem dziś dwie tabsy theraflu co maja łącznie 1g paracetamolu i 60 mg pseudoefedryny bo coś mnie kaszel dusi.
Edit. Wleciało 30 ml syropu czyli jakieś 90 mg DXM i do tego 580 kodeiny.
08 maja 2020Mondeeste pisze: Ja dziś po jakichś niecałych trzech tygodniach od odstawienia SNRI dostalem ZS po 300mg DXM także uważajcie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.