Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 12 / 0
Teraz biore sertraline i zastanawiam sie czy moge brac(wiem ze sie niepowinno) jakiegos nieduze (200-300mg) dawki dxm czasami?

Zmieniono nazwę wątku. mr_b
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Zmieniono nazwę wątku
ChÓj!
  • 178 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: electric_terrorist »
mozesz, ale skonczy się to głodem serotoninowym ;]
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
wiem ze jest mozliwosc wystapienia zespolu serotoninowego, chodzi Ci o to samo? a ja juz biore ten preparat od roku i chyba niemam brakow w serot.
ChÓj!
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
to zalezy jaką dawke sertraliny bierzesz. jesli 100mg to nie powinienes, a jesli 50mg to tez nie powinienes
  • 178 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: electric_terrorist »
Lotnik pisze:
wiem ze jest mozliwosc wystapienia zespolu serotoninowego, chodzi Ci o to samo? a ja juz biore ten preparat od roku i chyba niemam brakow w serot.
glod i zespol serotoninowy to to samo, jesli bierzesz ssri lub imao, to nawet nie mysl o deksie, slyszalem o przypadku ze laska brala prozac i zarzucila 150mg i sie przekrecila, wiec spoko wcinaj deiksem, ale najpierw zapisz mi cos w testamencie.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
teflon pisze:
to zalezy jaką dawke sertraliny bierzesz. jesli 100mg to nie powinienes, a jesli 50mg to tez nie powinienes
Łączyłem i żyję. Mam się dobrze. Łykałem max. 225mg DXM przy 100mg sertraliny, więc się nie wypowiadam (bo ja nie lubię DXM). To tyle.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: papawer somniferum »
Ja w te wakacje brałem sertraline ale wtedy nie brałem dexa. Przestałem wtedy brać dexa i niedługo potem zacząłem brać sertraline. Potem pierdolone kurwy psiarskie wyjebały mi sertraline razem z całym sprzetem do i.v. i innymi prochami i niedługo potem wróciłem do codziennego szamania dexa. HWDP
A co do łączenia to słyszałem że podobno można śmiało łączyć oba te środki bez żadnych konsekwencji.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Siema, wczoraj pierwszy raz w życiu dowaliłem dxm a muszę dodać że biorę leki antydepresyjne SRRI, a dokładnie seronil 80mg na dzień. Chciałem się zapytać czy takie połączenie jest szkodliwe? Jak dowaliłem przed 12 w nocy to poszedłem spać o 1. Trochę dziwne myślałem że spać mi się nie będzie chciało.Bani też tak za bardzo nie czułem, słuchałem muzyki, zamykałem oczy licząc na jakieś halucynacje a tu nic. We śnie chyba mocniej mnie jebło tak mi się wydaje, bo w sumie nie pamietam. Na drudzi dzień ciężko mi było do południa równowagę utrzymać i miałem znacznie poprawiony nastrój. Odnośnie nastroju to od razu zauważyłem że czuję się lepiej bo choruję na depresję, dmx wzmocnił chyba działanie seronilu i wyszło z tego niezłe połączenie. Trzyma mnie dobry nastrój cały dzień, fajnie. Bzykałem się też z dziewczyną ale nie mogłem dojść :/ Muszę dodać że poprzedni dzień miałem bardzo wyczerpujący fizycznie może dlatego usnąłem, ale jak obudziłem się o 5 rano to fazę miałęm niezłą ale halucynacji nie było:/ W sumie mój pierwszy raz wspominam średnio, fajnie że jest lepszy nastrój na drugi dzień. Jak radzicie można to łączyć leki SRRI z dxm ? czy lepiej nie ? , a jeśli tak to jak często można sobie dowalić dxm ? Pozdrawiam:)
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Mi pewna osoba powiedziała, że absolutnie nie mam łączyć dxm z seronilem ani z seroxatem.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
z zadnym ssri i imao nie mozna laczyc deksa
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.