To, że po 3-4 dniach jesteś jak nówka pod kątem fizycznym nie znaczy, że została Ci tylko walka z pociągiem psychicznym.
scalono - polymerase
Napisz coś więcej. Co i ile piłeś?
20 sierpnia 2018badmouse pisze: co z apteki i jaka dieta po rocznym maratonie ?
BTW A zwłaszcza jak czytam, że ktoś kto nie jest alkoholikiem leczy kaca benzynami :nuts: to mnie normalnie :kotz:
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Są inne jeszcze sposoby na kaca będąc na SSRi co 10 razy wzmacnia kaca ? Tylko bez komentarzy ,, walnij sobie majke ''
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
26 sierpnia 2018kavakawa pisze: Jak sobie radzić z kacem gdy się jest po SSRI dokładnie fluoksetynie . Gdy nie byłem na SSRI to na kaca wystarczyły elektrolity po całej nocy balowania. Teraz już po 2 piwach jest kac. Żadne 2 kc czy cała paczka elektrolitów nie pomaga. alpra w jakiś sposób pomaga.
Są inne jeszcze sposoby na kaca będąc na SSRi co 10 razy wzmacnia kaca ? Tylko bez komentarzy ,, walnij sobie majke ''
Zgodzę się z kolegą powyżej i poradzę że jeśli alkohol sprawia problemy to trzeba przestać go pić.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jeżeli mowa o cugu, to mamy problem, ja niekiedy miewałem wielodniowe cugi alkoholowo-narkotykowe, często było na tyle ciężko po kilkunastu dniach imprezowania, że miałem lęki, słyszałem głosy, widziałem cienie jeszcze przez kilka dni. Niekiedy odtrucie.
Coś o ciągach jeszcze dodam... NIECH WAS BÓG ALBO COKOLWIEK INNEGO STRZEŻE OD NICH. Rozpoczynanie następnego dnia od załadowania to dramat, tracisz kontrolę nad życiem, wszystko inne przestaje ciebie obchodzić i z każdym dniem ciężej przestać, gnijesz. Jak już pić, brać to wyłącznie wieczorkiem, do rana przestać, odespać , ogarnąć się, wytrzeźwieć i poczekać do następnego, ale nie klinować!
Największą ulgę daje browarek... ale to tylko odwlekanie wyroku.
Zgadza się @SamPonadKilo, moralniak jest znacznie gorszy... i na to też nie mam przepisu... po prostu czas.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Jak pizga glowa to u mnie tylko aspiryna i opaska na oczy
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.