28 maja 2018Ankaaa pisze:30 piw przez 5 dni ? 8-( bo zaczne myslec, ze nie jestem alkoholiczka :moody:05 maja 2018Brutalny pisze: no i jest spoko mamy 5 maj i wypilem tylko z 30 piw przed 5 dni , luzno
Nie mieszam piw, dzieki czemu nie mam kaca. Zlepiam sie z kordla i spie jak susel.
Duzo wody mineralnej zeby nie miec trampa.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
nie jestes jeszcze trzezwy
21 czerwca 2018leon113 pisze: Witam panowie i panie. Jak zastosować diazepam 5 mg po tygodniowym piciu w sensie jak to dawkować na zejście. Wypiłem dziś jeszcze w dzień 4 piwa, już jestem trzeźwy i słabo się czuje.
Zjedz coś lekkiego co nie obciąży wątroby. Na żołądek raniberl max, nospa max w podwójnych dawkach i krople żołądkowe. W żadnym wypadku kawa, herbata czarna oraz żadne gówno sklepowe typu izotoniki oraz redbulle itp. Nasączaj się jeszcze zieloną herbatą. Nocka i tak nieprzespana.
Jakie masz jeszcze leki w domu?
I to co wymieniłem zapierniczaj jak najszybciej do apteki.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.