To, że po 3-4 dniach jesteś jak nówka pod kątem fizycznym nie znaczy, że została Ci tylko walka z pociągiem psychicznym.
scalono - polymerase
Napisz coś więcej. Co i ile piłeś?
20 sierpnia 2018badmouse pisze: co z apteki i jaka dieta po rocznym maratonie ?
BTW A zwłaszcza jak czytam, że ktoś kto nie jest alkoholikiem leczy kaca benzynami :nuts: to mnie normalnie :kotz:
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Są inne jeszcze sposoby na kaca będąc na SSRi co 10 razy wzmacnia kaca ? Tylko bez komentarzy ,, walnij sobie majke ''
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
26 sierpnia 2018kavakawa pisze: Jak sobie radzić z kacem gdy się jest po SSRI dokładnie fluoksetynie . Gdy nie byłem na SSRI to na kaca wystarczyły elektrolity po całej nocy balowania. Teraz już po 2 piwach jest kac. Żadne 2 kc czy cała paczka elektrolitów nie pomaga. alpra w jakiś sposób pomaga.
Są inne jeszcze sposoby na kaca będąc na SSRi co 10 razy wzmacnia kaca ? Tylko bez komentarzy ,, walnij sobie majke ''
Zgodzę się z kolegą powyżej i poradzę że jeśli alkohol sprawia problemy to trzeba przestać go pić.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jeżeli mowa o cugu, to mamy problem, ja niekiedy miewałem wielodniowe cugi alkoholowo-narkotykowe, często było na tyle ciężko po kilkunastu dniach imprezowania, że miałem lęki, słyszałem głosy, widziałem cienie jeszcze przez kilka dni. Niekiedy odtrucie.
Coś o ciągach jeszcze dodam... NIECH WAS BÓG ALBO COKOLWIEK INNEGO STRZEŻE OD NICH. Rozpoczynanie następnego dnia od załadowania to dramat, tracisz kontrolę nad życiem, wszystko inne przestaje ciebie obchodzić i z każdym dniem ciężej przestać, gnijesz. Jak już pić, brać to wyłącznie wieczorkiem, do rana przestać, odespać , ogarnąć się, wytrzeźwieć i poczekać do następnego, ale nie klinować!
Największą ulgę daje browarek... ale to tylko odwlekanie wyroku.
Zgadza się @SamPonadKilo, moralniak jest znacznie gorszy... i na to też nie mam przepisu... po prostu czas.
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
Jak pizga glowa to u mnie tylko aspiryna i opaska na oczy
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.