Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 490 / 14 / 0
Powiedz mu że czujesz ze nadal ćpa i cie oszukuje, masz zamiar to zakończyć. A co dalej, albo to zleje albo bedzie obiecywal ze przestanie, wtedy jesli odkryjesz ze cpa nadal uciekaj jak najszybciej.
  • 657 / 93 / 0
powiedzmy, że byłem kimś takim jak twój facet, udało mi się bodajże przez 3 lata ukrywać swój nałóg i ślady po igłach, zdawałem sobie jednak sprawę z problemu i chciałem go rozwiązać- niestety nie potrafiłem. zbawieniem okazał się dzień, gdy dowiedziała się kobieta, nie ode mnie, o wszystkim. powiedziała mi że wie, wyspowiadałem się wtedy z wszystkiego i pomogła. wiedząc jak bardzo nadszarpnąłem jej zaufanie, sam zaproponowałem testy w chwilach zwątpienia, ba, sam zadbałem, by zawsze były pod ręką i udało się wyjść jak na razie, półtora roku mija jak nie biorę opiatów, kluczem była szczerość i własna chęć pozbycia się tej małpy z pleców. i raczej, pamiętając moje postępowanie, nie wierzył bym ćpunowi na słowo, jeśli nię jest w stanie udowodnić, to łże. nie daj się zwieść płaczom i obiecankom, odwołaniom do prywatności i godności, bo tej godności już nie ma
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 314 / 0
Pewnie, że nie można uwierzyć tak wjebanemu ćpunowi na słowo. Każde kłamstwo będzie wracało jak bumerang skrzyżowany z brzytwą.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5106 / 884 / 0
Ja bym uciekal bo Twoj facet to chyba nowy Frizl . Siedzi w piwnicy. Pewnie tm wali konia nalogowo ). Jak dla mnie to juz zaawansowany cpuner .
Poczytaj inne watki na ten temat .

gdy-narkotyki-staja-drodze-miedzy-toba- ... 21721.html
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 279 / 24 / 0
a czy jakby walił konia do teenów to też byłaby to zdrada? Swoją drogą znacie '' twardszy'' narkotyk od metamfetaminy i bardziej inwazyjny sposób podania niż iv? Twój chłopak jest wkopany, i to bardzo bardzo mocno. Żeby z tego wyjść potrzebuje ogromu pomocy od środowiska( czyt. ciebie) i mnóstwo siły. Musisz zrozumieć że często będzie ci się wydawało że woli ćpanie od ciebie, że cie nie kocha, nie szanuje- to normalne przy próbach wyjścia z bardzo ciężkiego nałogu. Apropos ruchania 2godziny, no to raczej będąc naćpanym jak byk :D Nie nudzi ci się? Jak na trzeźwo uprawialiśmy z dziewczyną sex 30minut+ to mówiła żebym skończył bo zaczyna ją pobolewać
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Porozmawialiśmy.
Powiedziałam, że ma dwie opcje: albo jesteśmy razem, albo nie jeśli będzie ćpał.
Powiedział, że nie chce ćpać, że już wcześniej o tym myślał i że to chyba ten moment. I wszystko było spoko aż do wczoraj. Wracam z pracy, a w salonie zrobił sobie "warsztat" - wszystkie narzędzia jakie były wyciągnął na środek i coś tam sobie majsterkował. Myślę sobie: "ok, zaraz ten bajzel zniknie, skończy, fajnie, że się czymś zajął. No i nagle zostawił to wszystko tak jak jest, że on musi do kolegi jechać, bo ma do niego jakąś sprawę. Mówię do niego, że jak ja coś potrzebuję od kogoś to to JA ruszam dupę, bo to w MOIM interesie. I że jak kolega ma sprawę to niech przyjdzie. Że milionerami nie jesteśmy, żeby na wycieczki po mieście paliwo tracić. Powiedziałam, że mu nie wierzę, że jedzie do kolegi i że myślę, że jedzie do dilera.
Przyciśnięty do muru powiedział, że chciał pojechać do dilera, ale po trawę. Że on przecież nie może wszystkiego rzucić naraz. Że jednocześnie odstawić alkohol, trawę, metę i fetę to zwyczajnie za dużo....
Jakoś nie przemawia do mnie to tłumaczenie. Wiem, że powinnam go wspierać, ale cały czas pamiętam wszystko to o czym pisaliście. Że ćpunowi nie można wierzyć na słowo....
  • 3184 / 372 / 0
Rzucanie po kawałku ma ten minus, że brak jednego dragu będzie próbował sobie nadrobić zwiększonym spożyciem pozostałych. Tłumaczenie nie mogę wszystkeigo naraz rzucić, to typowe ćpuńskie krętactwo i chęć pozostawienia otwartej furtki w razie co. Może on nie jest tylko wjebany w metę, ale w cokolwiek co mu pozwala uciec od rzeczywistości.
  • 3559 / 579 / 1
Jak dla mnie to szpital. I to najlepiej jak by się ubezwlasbowolnil. Inaczej wyjdzie na własne żądanie.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...