Poczytaj inne watki na ten temat .
gdy-narkotyki-staja-drodze-miedzy-toba- ... 21721.html
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powiedziałam, że ma dwie opcje: albo jesteśmy razem, albo nie jeśli będzie ćpał.
Powiedział, że nie chce ćpać, że już wcześniej o tym myślał i że to chyba ten moment. I wszystko było spoko aż do wczoraj. Wracam z pracy, a w salonie zrobił sobie "warsztat" - wszystkie narzędzia jakie były wyciągnął na środek i coś tam sobie majsterkował. Myślę sobie: "ok, zaraz ten bajzel zniknie, skończy, fajnie, że się czymś zajął. No i nagle zostawił to wszystko tak jak jest, że on musi do kolegi jechać, bo ma do niego jakąś sprawę. Mówię do niego, że jak ja coś potrzebuję od kogoś to to JA ruszam dupę, bo to w MOIM interesie. I że jak kolega ma sprawę to niech przyjdzie. Że milionerami nie jesteśmy, żeby na wycieczki po mieście paliwo tracić. Powiedziałam, że mu nie wierzę, że jedzie do kolegi i że myślę, że jedzie do dilera.
Przyciśnięty do muru powiedział, że chciał pojechać do dilera, ale po trawę. Że on przecież nie może wszystkiego rzucić naraz. Że jednocześnie odstawić alkohol, trawę, metę i fetę to zwyczajnie za dużo....
Jakoś nie przemawia do mnie to tłumaczenie. Wiem, że powinnam go wspierać, ale cały czas pamiętam wszystko to o czym pisaliście. Że ćpunowi nie można wierzyć na słowo....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.