Poczytaj inne watki na ten temat .
gdy-narkotyki-staja-drodze-miedzy-toba- ... 21721.html
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powiedziałam, że ma dwie opcje: albo jesteśmy razem, albo nie jeśli będzie ćpał.
Powiedział, że nie chce ćpać, że już wcześniej o tym myślał i że to chyba ten moment. I wszystko było spoko aż do wczoraj. Wracam z pracy, a w salonie zrobił sobie "warsztat" - wszystkie narzędzia jakie były wyciągnął na środek i coś tam sobie majsterkował. Myślę sobie: "ok, zaraz ten bajzel zniknie, skończy, fajnie, że się czymś zajął. No i nagle zostawił to wszystko tak jak jest, że on musi do kolegi jechać, bo ma do niego jakąś sprawę. Mówię do niego, że jak ja coś potrzebuję od kogoś to to JA ruszam dupę, bo to w MOIM interesie. I że jak kolega ma sprawę to niech przyjdzie. Że milionerami nie jesteśmy, żeby na wycieczki po mieście paliwo tracić. Powiedziałam, że mu nie wierzę, że jedzie do kolegi i że myślę, że jedzie do dilera.
Przyciśnięty do muru powiedział, że chciał pojechać do dilera, ale po trawę. Że on przecież nie może wszystkiego rzucić naraz. Że jednocześnie odstawić alkohol, trawę, metę i fetę to zwyczajnie za dużo....
Jakoś nie przemawia do mnie to tłumaczenie. Wiem, że powinnam go wspierać, ale cały czas pamiętam wszystko to o czym pisaliście. Że ćpunowi nie można wierzyć na słowo....
"Rutyna to rzecz zgubna "
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.