Okwaszony pisze:...
- no fap
...
lumos pisze:wtf ?Okwaszony pisze:...
- no fap
...
Zaprzestań samogwałtu!
DorianGray pisze:A reszcie chciałbym powiedzieć, że lubię was bardzo, ale pewnie każdy po kolei tnie się wieczorami nożem do masła - tylko tak, żeby nikt nie widział.
lumos pisze:wtf ?Okwaszony pisze:...
- no fap
...
Kochani tutaj nie chodzi o dopaminę, tylko waszą filozofię życia i psychologię.
Nie zapominajcie o najważniejszym bodźcu który potrafi dać siłę do bezsennych tygodni…
„Lecz Pan czeka, by wam okazać łaskę, i dlatego wstaje, by się zlitować nad wami, bo Pan jest sprawiedliwym Bogiem. Szczęśliwi wszyscy, którzy w Nim ufają!”
Iz 30:18
Zamiast podglądać bod biurkiem swoich kolezkow jak walą konia lepiej zajmij się sobą i przestań p ieprzyc Januszowe "bo ja widziałem,bo ja slyszalem,bo w telewizji powiedzieli, że trzepanie jest COOL"
http://nadopaminie.blogspot.com/?m=1
jak-zachowac-odpowiedni-poziom-testoste ... 45301.html
Maniacal pisze:Ta prolaktyna przecież wystrzeliwuje po orgaźmie ale bardzo szybko wraca do normy. Zobaczcie na ludzi zakochanych. Potrafią codziennie uprawiać seks po wiele razy i do tego są cały czas szczęśliwi, mają pełno energii aby sie widywac i spędzać ze sobą czas do późnych godzin.
Witam w drugiej edycji tego jakże popularnego tematu. Będziemy omawiać tutaj możliwości zwiększenia zdolności umysłowych. Rozmowy o samopoczuciu mamy tutaj. Zmaganie się z nałogiem? Proszę bardzo.
Jak wiadomo, podstawą sprawnie funkcjonującego baniaka jest dieta i aktywność fizyczna. Jako, że byt tworzy świadomość, bardzo istotne są geny, co strasznie komplikuje sprawę, gdyż każdy jest inny. Co więcej sami siebie oszukujemy, a odczuwane przez nas zmiany mogą być efektem placebo.
Jak się już pewnie domyślacie, nie będzie tutaj postów w stylu: "właśnie odstawiłem fetę, czuję się chujowo, czy ten zestaw 20 przypadkowych środków mi pomoże?". Oczywistym jest, że każdy ma swoje słabostki, w końcu to [h]. Celem jednak moich rozważań jest próba podniesienia poziomu dyskusji, bardziej pracowaniem nad pewną strategią, a nie chwilową odmułką od 5 letniego ciągu na syntetycznych kana-cośtam.
Tak więc zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcą coś dać od siebie dla społeczności. Nowe badania, własne przeżycia, uzasadnione i sprawdzone wspomaganie farmakologiczne - o tym będziemy dyskutować w tym temacie. Pozdrawiam!
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.