Okwaszony pisze:...
- no fap
...
lumos pisze:wtf ?Okwaszony pisze:...
- no fap
...
Zaprzestań samogwałtu!
DorianGray pisze:A reszcie chciałbym powiedzieć, że lubię was bardzo, ale pewnie każdy po kolei tnie się wieczorami nożem do masła - tylko tak, żeby nikt nie widział.
lumos pisze:wtf ?Okwaszony pisze:...
- no fap
...
Kochani tutaj nie chodzi o dopaminę, tylko waszą filozofię życia i psychologię.
Nie zapominajcie o najważniejszym bodźcu który potrafi dać siłę do bezsennych tygodni…
„Lecz Pan czeka, by wam okazać łaskę, i dlatego wstaje, by się zlitować nad wami, bo Pan jest sprawiedliwym Bogiem. Szczęśliwi wszyscy, którzy w Nim ufają!”
Iz 30:18
Zamiast podglądać bod biurkiem swoich kolezkow jak walą konia lepiej zajmij się sobą i przestań p ieprzyc Januszowe "bo ja widziałem,bo ja slyszalem,bo w telewizji powiedzieli, że trzepanie jest COOL"
http://nadopaminie.blogspot.com/?m=1
jak-zachowac-odpowiedni-poziom-testoste ... 45301.html
Maniacal pisze:Ta prolaktyna przecież wystrzeliwuje po orgaźmie ale bardzo szybko wraca do normy. Zobaczcie na ludzi zakochanych. Potrafią codziennie uprawiać seks po wiele razy i do tego są cały czas szczęśliwi, mają pełno energii aby sie widywac i spędzać ze sobą czas do późnych godzin.
Witam w drugiej edycji tego jakże popularnego tematu. Będziemy omawiać tutaj możliwości zwiększenia zdolności umysłowych. Rozmowy o samopoczuciu mamy tutaj. Zmaganie się z nałogiem? Proszę bardzo.
Jak wiadomo, podstawą sprawnie funkcjonującego baniaka jest dieta i aktywność fizyczna. Jako, że byt tworzy świadomość, bardzo istotne są geny, co strasznie komplikuje sprawę, gdyż każdy jest inny. Co więcej sami siebie oszukujemy, a odczuwane przez nas zmiany mogą być efektem placebo.
Jak się już pewnie domyślacie, nie będzie tutaj postów w stylu: "właśnie odstawiłem fetę, czuję się chujowo, czy ten zestaw 20 przypadkowych środków mi pomoże?". Oczywistym jest, że każdy ma swoje słabostki, w końcu to [h]. Celem jednak moich rozważań jest próba podniesienia poziomu dyskusji, bardziej pracowaniem nad pewną strategią, a nie chwilową odmułką od 5 letniego ciągu na syntetycznych kana-cośtam.
Tak więc zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcą coś dać od siebie dla społeczności. Nowe badania, własne przeżycia, uzasadnione i sprawdzone wspomaganie farmakologiczne - o tym będziemy dyskutować w tym temacie. Pozdrawiam!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.