Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 44 / / 0
Okwaszony pisze:
...
- no fap
...
wtf ?
  • 553 / 117 / 0
Zdrowy sen, dużo wody mineralnej, rozsądna dieta !!
  • 1180 / 103 / 0
lumos pisze:
Okwaszony pisze:
...
- no fap
...
wtf ?

Zaprzestań samogwałtu!
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
DorianGray pisze:
A reszcie chciałbym powiedzieć, że lubię was bardzo, ale pewnie każdy po kolei tnie się wieczorami nożem do masła - tylko tak, żeby nikt nie widział.
Ktoś nie oszukuję samego siebie tak jak Ty, to od razu musisz to przekręcić i rozumieć to na siłę opacznie, tak jak Tobie jest wygodnie.
lumos pisze:
Okwaszony pisze:
...
- no fap
...
wtf ?
Częsta masturbacja podobno ma bardzo negatywny wpływ na poziom dopaminy.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 34 / 0
Co jest dziwnego w magazynowaniu energii seksualnej poprzez zrezygnowanie z masturbacji ? Jeśli się dobrze ukierunkuje tą energię podczas abstynencji, zamiast marnować bezproduktywnie czas, to można naprawdę wiele zdziałać. Nigdy nie miałem takiej ochoty na kobiety, jak podczas zrezygnowania z masturbacji. Ta chęć oczywiście pojawiała się, ale nie miała takiej mocy. Zacząłem treningi sztuk walki, zacząłem uczyć się języków, załatwiać wszystkie zaległe sprawy, poprawił mi się humor, poprawiły się relacje z innymi ludżmi, pojawił się spokój, opanowanie. Poznałem swego czasu prawdziwego Mnicha, który żyje zgodnie ze swoimi przekonaniami i przestrzega panujących zasad, a nie jak większość klechów, która prawi morały na ambonie jaka to masturbacja nie jest zła, a sama wali kapucyna. Nigdy nie widziałem go zdenerwowanego, nawet w krytycznych sytuacjach potrafi zachować opanowanie i zdrowy rozsądek, ma niesamowite poczucie humoru i pozytywne podejście do życia. Swego czasu odbyłem z nim dłuższą pogawędkę i mówił mi że jeśli człowiek potrafi choć od czasu do czasu wieść ascetyczne życie i zrezygnować z przyjemności, to te trudności zaczynają go hartować, dystansuje się od wielu spraw, nabiera nowej perspektywy.
  • 37 / 3 / 0
Masturbacja jest konieczna w przypadku zdrowych mężczyzn o prawidłowym poziomie testosteronu, którzy nie mają bieżącego dostępu do damskich otworów. Jeżeli występuje współzależność pomiędzy poziomem dopaminy w przestrzeni międzysynaptycznej a wolnego testosteronu, to uspokoję Was. Mam znajomych kulturystów z świetnymi wynikami w przyrostach masy, którzy nakurwiają laski w cipę jak szaleni i robią dobitkę w konia everyday :)

Kochani tutaj nie chodzi o dopaminę, tylko waszą filozofię życia i psychologię.
Nie zapominajcie o najważniejszym bodźcu który potrafi dać siłę do bezsennych tygodni…

„Lecz Pan czeka, by wam okazać łaskę, i dlatego wstaje, by się zlitować nad wami, bo Pan jest sprawiedliwym Bogiem. Szczęśliwi wszyscy, którzy w Nim ufają!”
Iz 30:18
Uwaga! Użytkownik RightNow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 30 / 0
@ up
Zamiast podglądać bod biurkiem swoich kolezkow jak walą konia lepiej zajmij się sobą i przestań p ieprzyc Januszowe "bo ja widziałem,bo ja slyszalem,bo w telewizji powiedzieli, że trzepanie jest COOL"
http://nadopaminie.blogspot.com/?m=1
Uwaga! Użytkownik Okwaszony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
Dyskusja z naszego forum w temacie: Wpływ masturbacji na poziom testosteronu

jak-zachowac-odpowiedni-poziom-testoste ... 45301.html
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Maniacal pisze:
Ta prolaktyna przecież wystrzeliwuje po orgaźmie ale bardzo szybko wraca do normy. Zobaczcie na ludzi zakochanych. Potrafią codziennie uprawiać seks po wiele razy i do tego są cały czas szczęśliwi, mają pełno energii aby sie widywac i spędzać ze sobą czas do późnych godzin.
na takich to ty nie patrz, dla kogoś kto jebał przez 10lat 2 razy kapucyna to może jedynie wyjść nocą na dwór popatrzeć w górę i palcem wskazać na jedną gwiazdę, i powiedzieć - o tam własnie jest moja prolaktyna.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 361 / 13 / 0
Doping mózgu vol 1

Witam w drugiej edycji tego jakże popularnego tematu. Będziemy omawiać tutaj możliwości zwiększenia zdolności umysłowych. Rozmowy o samopoczuciu mamy tutaj. Zmaganie się z nałogiem? Proszę bardzo.

Jak wiadomo, podstawą sprawnie funkcjonującego baniaka jest dieta i aktywność fizyczna. Jako, że byt tworzy świadomość, bardzo istotne są geny, co strasznie komplikuje sprawę, gdyż każdy jest inny. Co więcej sami siebie oszukujemy, a odczuwane przez nas zmiany mogą być efektem placebo.

Jak się już pewnie domyślacie, nie będzie tutaj postów w stylu: "właśnie odstawiłem fetę, czuję się chujowo, czy ten zestaw 20 przypadkowych środków mi pomoże?". Oczywistym jest, że każdy ma swoje słabostki, w końcu to [h]. Celem jednak moich rozważań jest próba podniesienia poziomu dyskusji, bardziej pracowaniem nad pewną strategią, a nie chwilową odmułką od 5 letniego ciągu na syntetycznych kana-cośtam.

Tak więc zapraszam wszystkich chętnych, którzy chcą coś dać od siebie dla społeczności. Nowe badania, własne przeżycia, uzasadnione i sprawdzone wspomaganie farmakologiczne - o tym będziemy dyskutować w tym temacie. Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.