08 kwietnia 2021randomowyUser pisze:
@Xd12345
Dla mnie większą szkodliwość społeczną od ćpania mają działania wyborcze emerytów, którzy widząc jedynie czubek swojego nosa doprowadzają ten kraj do upadku. Są uparci i zasłaniają się jakąś mądrością życiową, a są analfabetami po 8 klasach podstawówki. Mimo, że nimi gardzę, to nie straszę starych bab na ulicy i nie mówię im, że pobierają emeryturę, której sobie nie wypracowali. To jest oznaka posiadania taktu, którego tobie brakuje. Myślisz, że swoim moralizatorstwem zbawisz świat? Coś ci musi strasznie ciążyć na psychice skoro masz tak silną potrzebę uzewnętrzniania swojego sprzeciwu do narkotyków.
Mimo wszystko obstawiam, że twoje opisy cudownego życia rodzinnego to bajka, a ty jesteś przegrywem, który w całej swojej chujowiźnie próbuje sobie podbudować ego łudząc się, że jest w lepszej sytuacji od kogoś, bo sam nie masz nawet dostępu do narkotyków, a twoim jedynym wyzwalaczem dopaminy jest wielogodzinna masturbacja. Współczuję i zalecam terapię.
Stałes się moim prawie ulubionym użytkownikiem Panie randomowyHujek;). Rozpykam Cię punkt po punkcie.
Pierwsze. Niby czemu Ci emeryci doprowadzają ten kraj do upadku? Jak rozumiem głosując na PiS? Co w tym dziwnego, że jak Im dają, to biorą? Przez tyle lat rządów różnych partii zawsze były obietnice i zero spełnienia. Coś Im obiecali i dotrzymali słowa. Ten kraj wielokrotnie bardziej był okradany np. przez lukę VAT, niż te emerytury, które i tak u większości ,są skandalicznie niskie. A Twój tekst, że "Dla mnie większą szkodliwość społeczną od ćpania mają działania wyborcze emerytów ". No logika mistrza. Otóż prawie każde ćpanie doprowadza do cmentarza, a ćpanie przy Rodzicach doprowadza do cierpienia i tragedii, które nijak mają się do pobierania emerytur. I żeby było jasne ja nie bronię Pisu. Absolutnie nie. Każdy z rządów w Polsce chcę nas wydymac, a Ci zrobili, to tak głupio, że aż prosto.
Gdzie widzisz moje moralizatorstwo? Tematem rozmowy jest rozzuchwalenie do tego stopnia, że się ćpa przy Rodzicach, co dla mnie jest skurwysyństwem lvl hard. Ocenilem to, bo taka jest prawda osób normalnych, zdrowych. Nic mi nie ciąży na psychice. Wszystko jest git :).
Teraz mój ulubiony zarzut od Was, że moje cudowne życie, to zmyslona historia? Czy ja piszę, coś czego zwykły facet chwilę po 30stce nie może osiągnąć? Mieszkanie , Żona, 2 Dzieci, 2 auta, dobra praca x2 ? Jeśli nie zajebałes młodości na ćpanie w pokoju obok Rodziców, to możesz to mieć bez specjalnej spiny. Masz jakąś manię z tą masturbacja. Cytując klasyka - zalecam leczenie ;). Prosze nie pisz mi o takcie, bo napisałeś mi wulgarna wiadomość i zachowujesz się jak człowiek, który nie zna zasad kultury. P.s : ŚMIECI SIĘ WYRZUCA!