Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
16 grudnia 2025mmigotka pisze: Używałam swojego obecnego awatara przez długi czas, nawet nie pamiętam ile. Teraz chcę zmienić, ale niestety nie mogę tego zrobić bo nie mam w ustawieniach tego przycisku żeby uploadować nowy. Próbowałam z telefobu, z kompa i to samo - nie mogę wgrać nic nowego bo ta ikonka mi zniknęła. 'tak jest u każdego, a ja żyłam pod kamieniem, czy to z moim kontem jest coś nie tak?
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nie mogę zresetować hasła na innym koncie, nie przychodzi mail. Próbowałem 10 razy w przedziale 2 miesięcy. W spamie też..
Wybierając mail do rejestracji, prosimy o wzięcie pod uwagę że wiele firm – jak np. Gogle, Microsoft czy Onet – blokuje korespondencję od nas. Oznacza to, że w razie potrzeby nie będziecie mogli otrzymać linka aktywacjnego, zresetować hasła, ani skontaktować się z adminem mailowo.
Zalecamy do rejestracji wykorzystać skrzynkę zagraniczną.
Napisz na konta@hyperreal.info wiadomość zawierającą:
- nazwę Twojego konta i
- adres skrzynki na którą konto jest zarejestrowane
Nikt Ci z braku jakichkolwiek danych nic nie wywróży.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zmieniłem hasło wczoraj kilka razy.Oraz dziś kilka razy komunikat nadal sie pokazuje
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.