ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
a kojarzy ktoś takie pomarańczowe tesle z 2018/2019 roku?
jadłam parę piguł w życiu, ale to one zachowały się w mojej pamięci na dłużej. aż śmiem twierdzić, że mam wrażenie, że one jedyne były na MDMA - mega wejścia, wyostrzone kolory (miałam wtedy powieszone lampki przy oknie i one rozbłysły takimi pięknymi kolorami), euforia z samego stania i ruszania rękami, no cos pięknego 🧡
  • 177 / 26 / 0
Kiedyś w latach 00' latały piguły wisienki. Tak teraz myślę że one musiały być na MDA. Ale pewności nie mam i oficjalnie nie próbowałem tej substancji a chętnie bym to zrobił. Pamiętam że jak kiedyś zjadłem 2 te wisienki to była potężna faza, euforia+pobudzenie+wizuale i wygrzewało tak dobre kilka godzin.

Żadne MDMA czy benzofurany później nie dały już podobnej fazy. Jedynie można było przedawkować co się kończylo nieprzyjemnie.

przeniesiono - łysy
Ostatnio zmieniony 09 września 2024 przez AngelSentinel, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawienie musi trwać.
  • 184 / 15 / 0
Czy ktoś w ostatnim czasie zarzucał różowego faraona? Jak wrażenia, moc, czas wejścia i ja długo trzyma?
  • 709 / 121 / 0
@gangstanancy ja pamiętam takie jaskrawo żółte - były mocne w chuj, na wixapolu mnie ta tesla strasznie strzaskała wtedy. Wiem, że były też pomarańczowe, ale akurat takich nie miałam okazji spróbować.
Z tego co kojarzę, w tamtym czasie ogólnie tesle słynęły z tego, że były klepate.
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
ODPOWIEDZ
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.