Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
07 lipca 2020stuk pisze:To jest mit na moje, nie jest to potwierdzone.Badacze się spierają.Nie strasz przy sporadycznym użytku jest ok.30 czerwca 2020Anabolik pisze: Uważajcie duża dawka hydroksyzyny powoduje przedłużenie odstępu QT w zapisie EKG co może prowadzić do zaburzeń pracy pikawy
A efekt rekreacyjny czy leczniczy żaden tego leku( pisze o sobie )
Wikipedia:
Działania niepożądane są podobne do występujących w przypadku stosowania wszystkich innych leków przeciwhistaminowych I generacji. Obejmują głównie nasiloną senność, euforię i hamowanie ośrodkowego układu nerwowego. Ponadto hydroksyzyna może wywoływać zaburzenia układu krzepnięcia, a nawet sama (w przypadku nadwrażliwości) być przyczyną wystąpienia objawów alergicznych. Może nasilać działanie podanych razem z nią depresantów, także tych narkotycznych (alkoholu, morfiny i kodeiny). Przez niektórych badaczy podejrzewana jest o łagodne działanie kardiotoksyczne[potrzebny przypis].
Ostry trip był po połączeniu hydroksyzyny ? Bo z tego co mi wiadomo to koleżanka wzięła małą dawkę, wypiła trochę piw i miała zgona
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
na początku miałam to na sen, bo często miałam paraliże po 20mg na noc
teraz na drżenie lub taki zwykły chill biorę (lęki) i jak normalnie 50mg rano lub co jakiś czas sobie jebne100mg na sen i jest git tylko człowiek senny w chuj na następny dzień
23 lipca 2020UJebany pisze: @Amthasian
Ostry trip był po połączeniu hydroksyzyny ? Bo z tego co mi wiadomo to koleżanka wzięła małą dawkę, wypiła trochę piw i miała zgona.Ale może ona jakaś nadwrażliwa.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.