Często bierze hydroksyzynę w ilości 40 mg, trochę czasu musi poświęcić aby zasnąć za to rano czuje się dobrze.
Z drugiej strony lubi diazepam - w ilości 7 mg usypia go niemal natychmiast, sen długi, nieprzerwany za to rano czuje się niezbyt dobrze i aby funkcjonować musi wziąć 300 mg tramadolu. W innym wypadku ma zamęt w głowie.
1. Czy może sobie zwiększać dawkę Hydro tak aby zasypiał natychmiast, mówimy w tym przypadku o dawkach znacznie wykraczających to co jest podane w ulotce?
2. Czy istnieje jakieś ryzyko jak weźmie te dwie substancje (hydro i diazepam) naraz?
3. Czy nie ma czegoś lepszego od Tramalu, aby się rano ustabilizował?
W imieniu kolegi dziękuję za wszelkie pomoce.
mnie super zbiło zwałę w sobotę po nocnym maratonie pt-sb na 2g "kryształu "plus 2 truskawki w czopach. Wziąłem 80 mg hydro i 300 mg kody. Niedziela cała w letargu plus dziś urlop nż w robo. O 5 wstać nie mogłem.
Moja partnerka raz wzięła 120 mg i w sumie nie była senna... (to była próba samobójcza hydroksyzyną... więc tylko wyśmiałem ją i powiedziałem że poczekam na efekty, nie wiem ile musiałby człowiek zeżreć tego syfu, żeby się przekręcić... dawka LD pewnie porównywalna z benzodiazepinami).
Na mnie na sen najlepiej działa alko, albo mj, albo chlorprotixen zentiva 30 mg~
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
27 czerwca 2020mariusz9984 pisze: Pytania od kolegi, który ma problemy ze spaniem.
Często bierze hydroksyzynę w ilości 40 mg, trochę czasu musi poświęcić aby zasnąć za to rano czuje się dobrze.
Z drugiej strony lubi diazepam - w ilości 7 mg usypia go niemal natychmiast, sen długi, nieprzerwany za to rano czuje się niezbyt dobrze i aby funkcjonować musi wziąć 300 mg tramadolu. W innym wypadku ma zamęt w głowie.
1. Czy może sobie zwiększać dawkę Hydro tak aby zasypiał natychmiast, mówimy w tym przypadku o dawkach znacznie wykraczających to co jest podane w ulotce?
2. Czy istnieje jakieś ryzyko jak weźmie te dwie substancje (hydro i diazepam) naraz?
3. Czy nie ma czegoś lepszego od Tramalu, aby się rano ustabilizował?
W imieniu kolegi dziękuję za wszelkie pomoce.
2. Teoretycznie nie. to nie są aż tak groźne leki jesli nie będą to duże ilości. Praktycznie zawsze istnieje jakieś ryzyko to w końcu sa leki na receptę
3. Tak istnieją ale jak słyszę że ktoś nie może na trzeźwo i bierze tramal żeby żyć to nie zamierzam dokładać ręki do degradacji tego człowieka. Chyba że zacznie brać proteiny i jakieś witaminowe bomby - zdegradowany lekami i opiatami ćpun nie chce uwierzyć że takie rzeczy mogą pomóc - mówię to z autopsji. A naprawdę to brak żelaza , i witamin oraz złe odżywianie powodują w dużym stopniu że czujesz się jak gówno i jak się naćpasz dopiero masz wrażenie że żyjesz.
A efekt rekreacyjny czy leczniczy żaden tego leku
nich spać i wcale nie powodują polepszenia nastroju a wręcz przeciwnie .polecam skontaktuj się ze specjalistą gdy ewidentnie kolega według mnie jest już uzależniony od tych leków
30 czerwca 2020Anabolik pisze: Uważajcie duża dawka hydroksyzyny powoduje przedłużenie odstępu QT w zapisie EKG co może prowadzić do zaburzeń pracy pikawy
A efekt rekreacyjny czy leczniczy żaden tego leku( pisze o sobie )
Stosuję hydroksyzynę od tygodnia 50 mg na dobę. Niedawno odstawiłem jednocześnie alkohol oraz marihuanę.. z hydroksyzyną bez problemu. Oprócz hydroksyzyny przyjmuję od kilku tygodni Sympramol w połączeniu z hydro daję dobry efekt uspokajający, poprawia nastrój, hydro na noc bardzo zamula ale pomaga mi zasnąć, zwalcza moje lęki, strachy i drgawki. Jeżeli na kogoś nie działa hydroksyzyna to polecam NASEN (zolpidem), na czarną godzinę trzymam w domu, na mnie działa mega mocno i to pewniak jak dla mnie w zaśnięciu, potrafi zerwać film więc trzeba ostrożnie i tylko na noc. To bardzo silny lek, tylko w kryzysowych sytuacjach. Pozdrawiam :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.