Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
30 stycznia 2021Brutalny pisze: alpre / diazepam / klona da się przerobić na podanie iv? co najłatwiej
Za mało spirytusu
Pokrusz rolki zalej to spirytem zdrowo i gotuj aż będzie go niewiele i znowu dolej i znowu wygotuj później dodaj wody i zagotuj i przefiltruj w pompce niech ostygnie co do griceryny nie wiem
Nie pamiętam już ile ml alkoholu trzeba aby rozpuścić 50mg diazepamu ale 2ml to za mało na 100%
Gotowaniem unikniesz czekania i więcej diazepamu się rozpuści nie wiem mała hohelka do zupy jest idealna do tego
@Brutalny ja klona alpre krusze daje na łyżkę daje z 2ml salicylowego grzeje aż się zagotuje chwilę czekam kawałek filtra od szluga i dociagam do pompki z innymi rzeczami solo to nie ma żadnego sensu
Przygotowuję się do przerobienia alpry w roztwór IV.
Plan jest taki, aby 5 mg alpry rozkruszyć i sypać do szklanego słoiczka, zalać 5 ml glikolu propylenowego i 1-2 ml spirytusu ratyfikowanego. Wymieszać, odstawić na jeden dzień, w międzyczasie słoiczek włożyć do garnka z wodą i podgrzewać. Po jakichś 24 h dolać 3 ml wody i przefiltrować dwukrotnie przez dwie strzykawki z płatkami kosmetycznymi w środku. Może dodać 3 krople gliceryny.
Powinno wyjść 10 ml (1 mg/2 ml). Końcowy produktu chcę wymieszać z buprą i walnąć IV.
Czy alpra w ten sposób przygotowana będzie działać ?
01 marca 2021uszatek pisze: Jak się nazywa jedyne benzo rozpuszczalne w wodzie które jest dostępne?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.