Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 10 / 0
Mam dostęp do ampulkowanego benzo ale moge miec je w chacie obok i nawet jak juz mnie wykręca z braki dormikum to nie rusze. Nie i c. Za bardzo mnie to boli, No zmusić sie podać ani rolki czyniłoby nie mogę. A midazolam iv, 2 i pol paczki na miesiąc to takie moje miniumum, do 4, to już pod jebitny problem się klasyfikuje, paki po 100 sztuk i każda tabsa iv. I to tez piecze ale moj masochistyczny łeb kocha ten uczuć. Tyle w temacie. Zdrówka
  • 1544 / 198 / 0
alpre / diazepam / klona da się przerobić na podanie iv? co najłatwiej
  • 356 / 71 / 0
30 stycznia 2021Brutalny pisze:
alpre / diazepam / klona da się przerobić na podanie iv? co najłatwiej
nic najlatwiej, wszystkie tak samo chujowo rozpuszczaja sie w wodzie i trzeba uzywac spirtytusu albo glikolu. chyba ze chcesz bawic sie w zmienianie kwasowosci wody, wtedy uzyskasz zawrotny wynik 0.1mg rozpuszczalnosci alpry na ml wody w pH 5.
  • 280 / 14 / 0
Ile działa Relanium podane dożylnie? Jestem na odtruciu. W kroplówce dostawałem 20 mg. Ale po 4h tak jakby puściło nagle...
  • 1305 / 162 / 0
@misiek010101

Za mało spirytusu

Pokrusz rolki zalej to spirytem zdrowo i gotuj aż będzie go niewiele i znowu dolej i znowu wygotuj później dodaj wody i zagotuj i przefiltruj w pompce niech ostygnie co do griceryny nie wiem
Nie pamiętam już ile ml alkoholu trzeba aby rozpuścić 50mg diazepamu ale 2ml to za mało na 100%

Gotowaniem unikniesz czekania i więcej diazepamu się rozpuści nie wiem mała hohelka do zupy jest idealna do tego

@Brutalny ja klona alpre krusze daje na łyżkę daje z 2ml salicylowego grzeje aż się zagotuje chwilę czekam kawałek filtra od szluga i dociagam do pompki z innymi rzeczami solo to nie ma żadnego sensu
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Jak się nazywa jedyne benzo rozpuszczalne w wodzie które jest dostępne?
  • 325 / 50 / 0
W wodzie rozpuszczalby jest midazolam oraz klorazepat (nie klon). Czy podgrzewając już przerobione benzo np: diazepam w celu zmniejszenia ilości etanolu nie traci się na mocy tego benzo?
  • 917 / 235 / 0
Przepis z którego korzystałem jak waliłem po batach, 50mg relanium, 2ml spirytusu, 1ml gliceryny, 6ml wody, można gotować albo poczekać trochę, potem filtracja. Kolega dodawał jeszcze parę ziarenek kwasku cytrynowego.
  • 1 / / 0
Siemanko, mam pytanko.
Przygotowuję się do przerobienia alpry w roztwór IV.
Plan jest taki, aby 5 mg alpry rozkruszyć i sypać do szklanego słoiczka, zalać 5 ml glikolu propylenowego i 1-2 ml spirytusu ratyfikowanego. Wymieszać, odstawić na jeden dzień, w międzyczasie słoiczek włożyć do garnka z wodą i podgrzewać. Po jakichś 24 h dolać 3 ml wody i przefiltrować dwukrotnie przez dwie strzykawki z płatkami kosmetycznymi w środku. Może dodać 3 krople gliceryny.
Powinno wyjść 10 ml (1 mg/2 ml). Końcowy produktu chcę wymieszać z buprą i walnąć IV.
Czy alpra w ten sposób przygotowana będzie działać ?
  • 53 / 10 / 0
01 marca 2021uszatek pisze:
Jak się nazywa jedyne benzo rozpuszczalne w wodzie które jest dostępne?
Jedyne sensowne midazolam, potem tez kolrazepat ale to już nie przemawia do mnie jakimś sensem wiekszym. Ja lece na benzo iv w ciagu od roku ponad. Mida oczywiście. Generalnie było 3 paki na miesiąc 100 sztuk, czasem 4 dochodziła ale z racji braku kilku tab na dany miesiąc. A ostatnie dwa miechy 18 paczek, bo są inne wiec łatwo poznac te nowe od kiedy wróciło do aptek. 18. No rekord chyba pobiłam jakis %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.