Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
30 stycznia 2021Brutalny pisze: alpre / diazepam / klona da się przerobić na podanie iv? co najłatwiej
Za mało spirytusu
Pokrusz rolki zalej to spirytem zdrowo i gotuj aż będzie go niewiele i znowu dolej i znowu wygotuj później dodaj wody i zagotuj i przefiltruj w pompce niech ostygnie co do griceryny nie wiem
Nie pamiętam już ile ml alkoholu trzeba aby rozpuścić 50mg diazepamu ale 2ml to za mało na 100%
Gotowaniem unikniesz czekania i więcej diazepamu się rozpuści nie wiem mała hohelka do zupy jest idealna do tego
@Brutalny ja klona alpre krusze daje na łyżkę daje z 2ml salicylowego grzeje aż się zagotuje chwilę czekam kawałek filtra od szluga i dociagam do pompki z innymi rzeczami solo to nie ma żadnego sensu
Przygotowuję się do przerobienia alpry w roztwór IV.
Plan jest taki, aby 5 mg alpry rozkruszyć i sypać do szklanego słoiczka, zalać 5 ml glikolu propylenowego i 1-2 ml spirytusu ratyfikowanego. Wymieszać, odstawić na jeden dzień, w międzyczasie słoiczek włożyć do garnka z wodą i podgrzewać. Po jakichś 24 h dolać 3 ml wody i przefiltrować dwukrotnie przez dwie strzykawki z płatkami kosmetycznymi w środku. Może dodać 3 krople gliceryny.
Powinno wyjść 10 ml (1 mg/2 ml). Końcowy produktu chcę wymieszać z buprą i walnąć IV.
Czy alpra w ten sposób przygotowana będzie działać ?
01 marca 2021uszatek pisze: Jak się nazywa jedyne benzo rozpuszczalne w wodzie które jest dostępne?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.