Po amfetaminie takiego uczucia nie miałem.
Tu badanie pokazuje, że nie działa metylo jak się mogła wydawać
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 100049.htm
Ja mam takie same wrażenie
lucycloudpunk pisze:
i jeszcze @KapitanAizen jakich efektów spodziewać się po połączeniu MPH z oksykodonem? Przyjmować to jednocześnie? W jakich dawkach?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Wiem, że dużo, ale ja zawsze musiałem zjeść wszystkiego więcej
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC181133/
Tak jak wspominałem kiedyś:
W Islandii było prowadzone badanie, w którym wzięło udział 108 osób nadużywających substancje dożylnie, a 88% z nich wstrzyknęło metylofenidat w ciągu ostatnich 30 dni i dla 63% z nich metylofenidat był najbardziej preferowaną substancją.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.