Po amfetaminie takiego uczucia nie miałem.
Tu badanie pokazuje, że nie działa metylo jak się mogła wydawać
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 100049.htm
Ja mam takie same wrażenie
lucycloudpunk pisze:
i jeszcze @KapitanAizen jakich efektów spodziewać się po połączeniu MPH z oksykodonem? Przyjmować to jednocześnie? W jakich dawkach?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Wiem, że dużo, ale ja zawsze musiałem zjeść wszystkiego więcej
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC181133/
Tak jak wspominałem kiedyś:
W Islandii było prowadzone badanie, w którym wzięło udział 108 osób nadużywających substancje dożylnie, a 88% z nich wstrzyknęło metylofenidat w ciągu ostatnich 30 dni i dla 63% z nich metylofenidat był najbardziej preferowaną substancją.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.