Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
Dzięki właśnie poczytałem, ale tak jak mi się wydaje, nie całkiem zmniejsza poziom prolaktyny. Po zażyciu metylo wydaje mi się, że podwyższa ją chwilowo.
Po amfetaminie takiego uczucia nie miałem.
Tu badanie pokazuje, że nie działa metylo jak się mogła wydawać
https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 100049.htm
Ja mam takie same wrażenie
  • 1824 / 104 / 20
lucycloudpunk pisze:

i jeszcze @KapitanAizen jakich efektów spodziewać się po połączeniu MPH z oksykodonem? Przyjmować to jednocześnie? W jakich dawkach?
Powinieneś odczuć dosc mocną synergię. Co prawda oxykodon nie łączy sie aż tak pieknie z MPH jak morfina ale połączenie silny opioid i metylofenidat szczegolnosci IV w jednej pompce to jest cudo. morfina + MPH jest jak orgazm i to taki po seksie z przepiękną kobietą. Z oxy trochę gorzej ale tez nieźle
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 370 / 37 / 0
Wydaje mi się, że to chyba najgorszy stymulant, jakiego można użyć do speedballa
  • 520 / 18 / 0
@up no chyba nie, ale to kwestia osobnicza. Sami widzicie po postach że na różnych ludzi różnie substancja działa. Na mnie działa euforyzująco ale dopiero po zapodaniu tak optymalnie 60-80mg i.v.
Wiem, że dużo, ale ja zawsze musiałem zjeść wszystkiego więcej %-D
  • 1824 / 104 / 20
W porównaniu do np. Majki z fetą to przecież całkiem inna liga, tak samo z MDMA, one praktycznie nie działają synergicznie. Jedynie Katynony zmieszane z Morfibą w jednej pompce dorównują mixowi MPH+morf, choc o tak moim zdaniem metylo z Majką wypada lepiej. Z koksem nie brałem speedballa
  • 2008 / 496 / 0
Do uzyskania euforii potrzebne są większe dawki niż terapeutyczne a przede wszystkim droga podania, która zapewnia szybki wzrost dopaminy. Według tego badania podanie iv, na tyle mocno zmienia farmakokinetykę MPH, że mechanizm działania mocno zbliża się do kokainy. Co ma się również pokrywać z relacjami użytkowników.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC181133/

Tak jak wspominałem kiedyś:
W Islandii było prowadzone badanie, w którym wzięło udział 108 osób nadużywających substancje dożylnie, a 88% z nich wstrzyknęło metylofenidat w ciągu ostatnich 30 dni i dla 63% z nich metylofenidat był najbardziej preferowaną substancją.
Mała grupa badawcza ale najprawdopodobniej MPH oralnie, a MPH brane iv., to dwie mocno różne rzeczy. Poprawcie mnie, o ile się mylę. Ponieważ pisze wyłącznie teoretycznie, w tym zakresie. Nie mam doświadczenia z podaniem MPH iv.
  • 1824 / 104 / 20
Zgodzę się. Brałem metylo zarówno oralnie jak i dożylnie. Oralnie mocno poprawia skupienie i koncentrację, znosi zmęczenie nie powoduje jednak euforii(albo raczej jest ona niewielka), u mnie pojawiało się łatwo rozdrażnienie, natomiast przy IV jest cholernie mocno euforyczne.
  • 152 / 19 / 0
Ktoś wie czy między kofeiną a MPH zachodzi tolerancja krzyżowa?
  • 2008 / 496 / 0
Nie zachodzi tolerancja krzyżowa pomiędzy MPH a kofeiną. Dzięki temu można swobodnie żonglować tymi substancjami, wyciągając z nich maksimum.
  • 153 / 16 / 0
A jak bezpiecznie przygotować MPH do IV?
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".