Z smieszniejszych sytuacji pamietam jak kumpel ze mna bral (jego pierwszy raz) i po 2h od wziecia wogole nie wiedzial gdzie jest az go uspokajac musialem i zadzwonil do innego ziomka co byl po drugiej stronie miasta czy moze wpasc na nasza miejscowke bo tam siedzimy
Domyślam się że nie każdy tak mocno przeżywa bodyload, ale ja podziękuje za psychodelik gdzie przez 4 godziny zarzygany siedzę w łazience.
i szczerze musze przyznać że pozytywnie mnie zaskoczyło.. nie spodziewałem się raczej żadnych wizuali tak tylko 8emka pod towarzystwo :D ale dopaliłem do tego masakrycznie duże ilości THC (tak że pod koniec baka usypiała mi cpa..)
body load bardzo cięzki ;/ ale gdy już się zaczeło to było wręcz kosmicznie
polecam do małych dawek cp pizgać mj ile wlezie! wzmocni porządnie jazde :-D
zależne od tego co w danym momencie posiadasz w żołądku i dolewasz , dorzucasz etc. :D
faza wchodzi po 2 godzinach
bodyload? Nie odczulem zadnego. Ciezki byl peak, potem standardowy spokoj i ulga jak po wyjsciu z piekla
Wizualizacje - sa, szczegolnie wyrazne i mocne przy zamknietych oczach. Oevy slabe ale jakies byly, przeplataly sie z cevami i zawirowaniami glowy.
Dosc specyficzna psychodela w porownaniu do tryptamin.
Czas dzialania - rzeczywiscie, strasznie dlugo. Minimum 12h, realnie do 14.
Zmiotlo mnie
Niestety fenki od jakiegoś czasu mnie nie lubią. Dziwne, pierwszy raz na 2C-P (13mg) przeszedł bez większego problemu, ostatnie 2 tripy (też po 13mg) przebiegały początkowo z mocnym uczuciem że zaraz bełtnę. Ten bardzo uciążliwy bodyload zniknął po ok.2h, a w sylwestra akurat zszedł na godz 00:00. Czy trzeba dużo mówić? Najlepszy sylwester z najlepszą ekipką, także tripującą, nic nie przebije przemocnego napierdzielania fajerwerkami oglądanego z balkonu na 4 piętrze poznańskiej kamienicy z cudownie zmieszanym Breathe i Atom Heart Mother Floydów. Trzeba przyznać że natłok wydarzeń w okolicy właśnie godz. 0:00 zrobił papkę z mózgu, ale dopiero zaczynaliśmy peakować, i jeszcze duuużo potem się działo. TR to zbytnio nie jest, ci co brali wiedzą do czego jest zdolna ta substancja :)
ps. jest jakiś spoko sposób żeby zniwelować tą przemożna chęć rzygnięcia (wyłączając rzygnięcie) ?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.