Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
A ja z kolei, gdy inni byli nawet przytłoczeni przy 10-13 mg, ja po przeżyciu 14 stwierdziłem, że było super, choć chciałbym jeszcze mocniej. 1000 mg DXM-u było zadowalające, ale to zupełnie inny typ tripa. Teraz liczę na 15-16 2C-P oraz mam do spróbowania 5-MeO-DMT, może tym razem nie pozostawią niedosytu.
  • 415 / 1 / 0
8 to zdecydowanie za malo jak dla mnie z sortu nawet sprzed 2 lat, co najmniej kolo 12mg :-p Za to gdy wzialem zbyt duzo 20+ , bylo wlasnie tak ze nie da sie tego opisac, w jakichkolwiek slowach bym tego nie chcial przedstawic to sie nie da po prostu i juz ;-) Kazdy sam na wlasne oczy zobaczy i kazdy pewnie widzi to inaczej, co do tripu to mozna gdzie sie chce, byle nie wsrod ludzi, ogarniac przy tym sie nie da, w chacie spokojnie z dobra ekipa badz samemu albo na lonie natury ta, ale do sklepu zrobic zakupy na tym nie wyjdziesz %-D . Chociaz jak mialem okres co bralem to co 3 dni to zdarzalo mi sie nawet pod koniec peaku wyjezdzac z osiedla po kode albo alko, na poczatku nie polecam bo mozna zostac mentalnie zgwalconym widzac tyle rzeczy naraz :-D A drugie to oczy ma sie po tym ze na km widac, wiec jak ktos nie ma opinii cpuna tam gdzie mieszka i nie chce miec to nie radze, ja juz takie jazdy odwalalem ze jakies malolaty co ich nie znam czasem podchodza i sie pytaja czy kwas mam zalatwic :huh: to mi wisi czy ktos widzi.

Z smieszniejszych sytuacji pamietam jak kumpel ze mna bral (jego pierwszy raz) i po 2h od wziecia wogole nie wiedzial gdzie jest az go uspokajac musialem i zadzwonil do innego ziomka co byl po drugiej stronie miasta czy moze wpasc na nasza miejscowke bo tam siedzimy %-D (tak naprawde siedzielismy w mojej chacie daleko od miasta :-p )
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2012 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 42 / / 0
Dla 12mg to już bardzo mocno. Bodyload jest przytłaczający. Gdyby 2C-P miało (anty)reklamę mogła by ona brzmieć "zatruj się, a do tego damy Ci trochę psychodelii". Nie spotkałem się jeszcze z żadną inną substancją która oferuje tak intensywny i długi bodyload. Wymioty i mdłości przez 3-4h, problemy gastryczne dokuczały mi w zasadzie przez cały trip, drgawki, zawroty głowy, kaszel, katar, przyspieszone bicie serca, szczękościsk.
Domyślam się że nie każdy tak mocno przeżywa bodyload, ale ja podziękuje za psychodelik gdzie przez 4 godziny zarzygany siedzę w łazience.
  • 11 / / 0
Ogarniać to się na tym nie da, ni cholery. 8 mg z kumplem tak nas wypierdoliło w galaktyki że huhu. Nie da sie opisac, trzeba przeżyć. Znajomi popierniczali oglądać fajerwerki, a ja nie chciałem, bo miałem przed oczyma własne... Do tego te orgazmy kto miał ten zrozumie :D Ogromny masakryczny przypał można zrobić na mieście, jak Twój mózg jest podłączony do internetu i chłonie wszystkie informacje. Teraz się boję czy nie będę gwiazdą youtube :D
2C-P, 25C-NBOMe, DXM, meth, DXM,, Codeine, mj.
  • 114 / / 0
też jebałem 8mg pod sylwka :D
i szczerze musze przyznać że pozytywnie mnie zaskoczyło.. nie spodziewałem się raczej żadnych wizuali tak tylko 8emka pod towarzystwo :D ale dopaliłem do tego masakrycznie duże ilości THC (tak że pod koniec baka usypiała mi cpa..)
body load bardzo cięzki ;/ ale gdy już się zaczeło to było wręcz kosmicznie %-D prawie że nie ogarniałem.. ściany przemawiały w cudownych kolorach , płytki wysyłały fraktale, na dworze miałem wrażenie że pada deszcz a to igiełki światła no poprostu bajka.. :D
polecam do małych dawek cp pizgać mj ile wlezie! wzmocni porządnie jazde :-D
  • 510 / 53 / 1
To ja jakiś dziwny mam organizm bo po 13mg nie miałem żadnego body loadu, tak samo po niższych dawkach :) Bardzo lubię tę substancję, niedługo zamawiam nową partie bo starą (w której było ~200mg) pewna osoba potraktowała jako stary spirytus i wylała do zlewu, chowajcie dobrze swoje RCki :finger:
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / / 0
różnie bywa na bl raz męczy 8mg raz wgl, raz męczy 17,5mg raz wgl..
zależne od tego co w danym momencie posiadasz w żołądku i dolewasz , dorzucasz etc. :D
  • 1251 / 4 / 0
15mg oral na pierwszy raz

faza wchodzi po 2 godzinach

bodyload? Nie odczulem zadnego. Ciezki byl peak, potem standardowy spokoj i ulga jak po wyjsciu z piekla

Wizualizacje - sa, szczegolnie wyrazne i mocne przy zamknietych oczach. Oevy slabe ale jakies byly, przeplataly sie z cevami i zawirowaniami glowy.
Dosc specyficzna psychodela w porownaniu do tryptamin.

Czas dzialania - rzeczywiscie, strasznie dlugo. Minimum 12h, realnie do 14.

Zmiotlo mnie
  • 67 / 4 / 0
Sylwester z dwójką, jak najbardziej udany.
Niestety fenki od jakiegoś czasu mnie nie lubią. Dziwne, pierwszy raz na 2C-P (13mg) przeszedł bez większego problemu, ostatnie 2 tripy (też po 13mg) przebiegały początkowo z mocnym uczuciem że zaraz bełtnę. Ten bardzo uciążliwy bodyload zniknął po ok.2h, a w sylwestra akurat zszedł na godz 00:00. Czy trzeba dużo mówić? Najlepszy sylwester z najlepszą ekipką, także tripującą, nic nie przebije przemocnego napierdzielania fajerwerkami oglądanego z balkonu na 4 piętrze poznańskiej kamienicy z cudownie zmieszanym Breathe i Atom Heart Mother Floydów. Trzeba przyznać że natłok wydarzeń w okolicy właśnie godz. 0:00 zrobił papkę z mózgu, ale dopiero zaczynaliśmy peakować, i jeszcze duuużo potem się działo. TR to zbytnio nie jest, ci co brali wiedzą do czego jest zdolna ta substancja :)

ps. jest jakiś spoko sposób żeby zniwelować tą przemożna chęć rzygnięcia (wyłączając rzygnięcie) ?
  • 114 / / 0
zapal troche baki :) bebechy mniej męczą wtedy :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.