ale na mnie niestety to nie działa :'(
olewali szkołę byle tylko tego słuchać
Dawno to było.
I-dosera kiedyś testowałem i również brak efektów... ale z forum o oobe/ld wiem, że niektórym ludziom to pomaga przy wychodzeniu z ciała.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:Cholernie trudno nauczyć się tego oddychania holotropowego czy jakoś tak. Łatwiej OOBE osiągnąć, a z 'tripraportów' podobnie to wygląda (nie twierdzę, że to jest to samo).
I-dosera kiedyś testowałem i również brak efektów... ale z forum o oobe/ld wiem, że niektórym ludziom to pomaga przy wychodzeniu z ciała.
a to oddychanie holotropowe =/= hyperwentylacja?
Mała encyklopedia medycyny, Tom II, Wydanie trzecie uzupełnione, Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Warszawa, 1987, ISBN 83-01-06177-4 str, 408, hasło hiperwentylacja.
Mamy o tym nawet temat na forum, poszukaj.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Dobra wkręta nie jest zła:)
Coś takiego nie działa bo rozjebało by cały system od środka.
Kilka dźwięków 45 min wkręty "coś mi się dzieje,coś mi się dzieje ale nie wiem co"
I tyle z tego jest.
Mózg czyni cuda.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.