ale na mnie niestety to nie działa :'(
olewali szkołę byle tylko tego słuchać
Dawno to było.
I-dosera kiedyś testowałem i również brak efektów... ale z forum o oobe/ld wiem, że niektórym ludziom to pomaga przy wychodzeniu z ciała.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
idontknow pisze:Cholernie trudno nauczyć się tego oddychania holotropowego czy jakoś tak. Łatwiej OOBE osiągnąć, a z 'tripraportów' podobnie to wygląda (nie twierdzę, że to jest to samo).
I-dosera kiedyś testowałem i również brak efektów... ale z forum o oobe/ld wiem, że niektórym ludziom to pomaga przy wychodzeniu z ciała.
a to oddychanie holotropowe =/= hyperwentylacja?
Mała encyklopedia medycyny, Tom II, Wydanie trzecie uzupełnione, Państwowe Wydawnictwo Naukowe, Warszawa, 1987, ISBN 83-01-06177-4 str, 408, hasło hiperwentylacja.
Mamy o tym nawet temat na forum, poszukaj.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Dobra wkręta nie jest zła:)
Coś takiego nie działa bo rozjebało by cały system od środka.
Kilka dźwięków 45 min wkręty "coś mi się dzieje,coś mi się dzieje ale nie wiem co"
I tyle z tego jest.
Mózg czyni cuda.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.