Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
tak przy okazji mam jeszcze takie pytanie, jako, że zostało mi jeszcze 150 tylko to nie ma sensu zostawiać na np. jutro bo taka ilość mnie nie poklepie zapewne, więc najlepiej jebnąć to jak z tych 300 się faza rozkręci, czy jak zejdzie czy jak? pytam bo mam b. małe doświadczenie w opio
Miłe ciepło w środku, beztroska i ogólny spokój. Najfajniejsze z tego wszystkiego było słuchanie muzyki. Akurat wtedy słuchałem rocka symfonicznego i mogłem dokładnie wychwycić każdy instrument z osobna i skupić się na nim a jednocześnie słyszeć wszystkie pozostałe. Muzyka po Tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
Spokojny pisze: Muzyka po tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
@up. Tramadol z DXM ? No chyba pogieło...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.