Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
tak przy okazji mam jeszcze takie pytanie, jako, że zostało mi jeszcze 150 tylko to nie ma sensu zostawiać na np. jutro bo taka ilość mnie nie poklepie zapewne, więc najlepiej jebnąć to jak z tych 300 się faza rozkręci, czy jak zejdzie czy jak? pytam bo mam b. małe doświadczenie w opio
Miłe ciepło w środku, beztroska i ogólny spokój. Najfajniejsze z tego wszystkiego było słuchanie muzyki. Akurat wtedy słuchałem rocka symfonicznego i mogłem dokładnie wychwycić każdy instrument z osobna i skupić się na nim a jednocześnie słyszeć wszystkie pozostałe. Muzyka po Tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
Spokojny pisze: Muzyka po tramalu brzmi świetnie i według mnie jest to jeden z jego największych plusów
@up. Tramadol z DXM ? No chyba pogieło...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.