Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2088 / 253 / 0
Czy nie mógłby tego samego roztworu, który inni walą w kanał, przereagować do helu (o większej, z tego co mi wiadomo biodostępności doustnie i, ofkoz, większej sile) i wypić? Można by wtedy uprościć cały proces acetylacji, skoro układ pokarmowy o niebo lepiej toleruje wszelkie okołoprodukcyjne syfy, czyż nie?
W przypadku podania doustnego grupy acetylowe nie mają znaczenia, bo są odlączane "po drodze". Po zacetylowaniu ta sama dawka majki zadziala identycznie w przypadku podania p.o. Możesz natomiast roztwór, czy tam proszek wciagnąć nosem, wtedy metoda będzie wydajniejsza.
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
bandzior83r pisze:
ale jaka frajda tak pierdolnąć jakieś60mg majki(około-przerabiane MST3x30mg) z igły0,6 podając sobie tą mieszaninę szybko %-D ostatnio właśnie takiej igły zmuszony byłem użyć bo innych nie mieli w aptece-i wrażenia były zajebiste-wstałęm siadłęm,wstałęm,padłem i czułem jak majka łapie mnie za szyje i dusi %-D serce naparza tak że prawie wyskakuje z piersi obijając sie o żebra,jerzące się na karku włosy....no i kapitalny stan puzniej.
echhh jak się śćpałem ...
Ahhh :) wiem o czym mówisz sam tego wczoraj też doświadczałem, ale 6 ampułkami po po 1ml/10 mg i było ekstra. Nie wiem jak Ty, ale mnie zawsze zaczyna tak dusić w prawym ramieniu, potem dopiero szyja i klatka piersiowa, na początku myślałem, że tak się dzieje, bo dawałem w prawy dół łokciowy, a widzę, że jak daję w lewą łapę to też zaczyna się wejście w prawym ramieniu ;)
PS mam do Was pytanie (tych co robią z tabletek) ile ml ogólnie wam wychodzi to co podajecie w kanał? bo ja robię np. w takim przypadku 6ml majki i 4 NaCl, aby chociaż trochę rozcieńczyć, bo już nie raz myślałem, że zawału dostanę przy wejściu nie rozcieńczonej.
Pozdro
  • 3197 / 385 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Z Sevredolem 20mg dawałem jakieś 1.5ml na jedną tabletkę.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1384 / 14 / 0
najcześciej przygotowuje sobie 2,5 czasem3tabletki MST30mg.w4ml.teraz myśleć bede-(jak się pojawią tabsy)nad przerobieniem3,5tabletki ale zrobie to chyba tak żeby w sczykaffke 5weszło.
nie rozcienczam wolę wolniej podać.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Nieźle nigdy nie bawiłem się w żadne przerabianie czegokolwiek, a i chemik jestem wyłącznie teoretyczny i spodziewałem się, że więcej wody będzie potrzebne na tabletkę. Bandzior wolno podajesz to jaki czas powiedzmy na te 5ml schodzi?
  • 1384 / 14 / 0
nigdy się nie bawiłeś bo nie miałeś takiej potrzeby.A ja albo sobie przerobie albo moge sobie te tabletki w dupe wsadzić ;-) a to mnie nie rajcuje.
nie tak aż znowu wolno-jak mam w szczykaffce3tabsy to podaje wolniej(30-40sek?mniej-wiecej)a jak mam w niej 2 tabsy to cisnę szybko-lubie podduszanki %-D
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 36#p558036
tu masz przepis wg którego sobie te tabsy przerabiam-jednak czasami potrzebne są 2"filtracje"
  • 3406 / 534 / 0
Wpadły 3 ampułki 1ml/20mg - wypiłem jedną tak 2/3 ampułki, faktycznie fajnie grzeje, bez wejścia co mnie cieszy, może lekko kręci się w głowie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 361 / 41 / 0
WYPIŁEŚ zawartość ampułki? Aż mi się słabo zrobiło, słysząc o tym marnotrawstwie.
  • 3406 / 534 / 0
Tak, już 3 czy 4 raz w życiu, żeby nie było że to random.

No jeszcze i.m. bym walnął, chociaż jak ma wejść za dobrze to wole wypić.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3205 / 176 / 0
12 kwietnia 2017Reisende pisze:
WYPIŁEŚ zawartość ampułki? Aż mi się słabo zrobiło, słysząc o tym marnotrawstwie.
Handluj z tym %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.