Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Czy nie mógłby tego samego roztworu, który inni walą w kanał, przereagować do helu (o większej, z tego co mi wiadomo biodostępności doustnie i, ofkoz, większej sile) i wypić? Można by wtedy uprościć cały proces acetylacji, skoro układ pokarmowy o niebo lepiej toleruje wszelkie okołoprodukcyjne syfy, czyż nie?
bandzior83r pisze: ale jaka frajda tak pierdolnąć jakieś60mg majki(około-przerabiane MST3x30mg) z igły0,6 podając sobie tą mieszaninę szybkoostatnio właśnie takiej igły zmuszony byłem użyć bo innych nie mieli w aptece-i wrażenia były zajebiste-wstałęm siadłęm,wstałęm,padłem i czułem jak majka łapie mnie za szyje i dusi
serce naparza tak że prawie wyskakuje z piersi obijając sie o żebra,jerzące się na karku włosy....no i kapitalny stan puzniej.
echhh jak się śćpałem ...
PS mam do Was pytanie (tych co robią z tabletek) ile ml ogólnie wam wychodzi to co podajecie w kanał? bo ja robię np. w takim przypadku 6ml majki i 4 NaCl, aby chociaż trochę rozcieńczyć, bo już nie raz myślałem, że zawału dostanę przy wejściu nie rozcieńczonej.
Pozdro
nie rozcienczam wolę wolniej podać.
nie tak aż znowu wolno-jak mam w szczykaffce3tabsy to podaje wolniej(30-40sek?mniej-wiecej)a jak mam w niej 2 tabsy to cisnę szybko-lubie podduszanki
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 36#p558036
tu masz przepis wg którego sobie te tabsy przerabiam-jednak czasami potrzebne są 2"filtracje"
No jeszcze i.m. bym walnął, chociaż jak ma wejść za dobrze to wole wypić.
12 kwietnia 2017Reisende pisze: WYPIŁEŚ zawartość ampułki? Aż mi się słabo zrobiło, słysząc o tym marnotrawstwie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.