Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Czy nie mógłby tego samego roztworu, który inni walą w kanał, przereagować do helu (o większej, z tego co mi wiadomo biodostępności doustnie i, ofkoz, większej sile) i wypić? Można by wtedy uprościć cały proces acetylacji, skoro układ pokarmowy o niebo lepiej toleruje wszelkie okołoprodukcyjne syfy, czyż nie?
bandzior83r pisze: ale jaka frajda tak pierdolnąć jakieś60mg majki(około-przerabiane MST3x30mg) z igły0,6 podając sobie tą mieszaninę szybkoostatnio właśnie takiej igły zmuszony byłem użyć bo innych nie mieli w aptece-i wrażenia były zajebiste-wstałęm siadłęm,wstałęm,padłem i czułem jak majka łapie mnie za szyje i dusi
serce naparza tak że prawie wyskakuje z piersi obijając sie o żebra,jerzące się na karku włosy....no i kapitalny stan puzniej.
echhh jak się śćpałem ...
PS mam do Was pytanie (tych co robią z tabletek) ile ml ogólnie wam wychodzi to co podajecie w kanał? bo ja robię np. w takim przypadku 6ml majki i 4 NaCl, aby chociaż trochę rozcieńczyć, bo już nie raz myślałem, że zawału dostanę przy wejściu nie rozcieńczonej.
Pozdro
nie rozcienczam wolę wolniej podać.
nie tak aż znowu wolno-jak mam w szczykaffce3tabsy to podaje wolniej(30-40sek?mniej-wiecej)a jak mam w niej 2 tabsy to cisnę szybko-lubie podduszanki
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 36#p558036
tu masz przepis wg którego sobie te tabsy przerabiam-jednak czasami potrzebne są 2"filtracje"
No jeszcze i.m. bym walnął, chociaż jak ma wejść za dobrze to wole wypić.
12 kwietnia 2017Reisende pisze: WYPIŁEŚ zawartość ampułki? Aż mi się słabo zrobiło, słysząc o tym marnotrawstwie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.