Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 33 / 8 / 0
8 g psylocibe i na wejściu 250 mq papieru pod język. Frakalizacja i pojebanie wszystkiego co mogło być normalne. Zegar na który czasami spogladalem był nie ruchomy a czasami cofał się do tyłu. Po 30 mg 2-cb nie miałem tak grubo. Od tej pory już żadnych psylo.
  • 5396 / 964 / 0
A czymże jest to śmieszne porównanie 🤣

30mg 2cb porównywać do 8grzybów i 250ug kwasa że nie mialeś tak grubo?

To tak jakby zestawić do biegu na 100m zawodnika sumo z Usainem boltem w prime 😂 i się dziwić że zawodnik Sumo nie wygrał...
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 937 / 506 / 0
@Komiks
A przepraszam tak z ciekawości spytam jaki był zamysł tej koncepcji walenia tak potężnej dawki grzybów i jeszcze mieszania go z kwasem? Bo to chyba nie trzeba być zbyt przebiegłym żeby przed już stwierdzić że skończy się to pojebaniem %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 937 / 506 / 0
@Komiks
A przepraszam tak z ciekawości spytam jaki był zamysł tej koncepcji walenia tak potężnej dawki grzybów i jeszcze mieszania go z kwasem? Bo to chyba nie trzeba być zbyt przebiegłym żeby przed już stwierdzić że skończy się to pojebaniem %-D
Więc ciekawi mnie co chciałeś po prostu osiagnac %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 33 / 8 / 0
Przebicie. Kiedyś namiętnie używałem psychodelików. 5 gram grzybów już dużo więcej nie oferował. Szalone czasy. Przeżyłem w miarę spokojnie. Z względu na formę psychiczna od wielu lat nic i nie zanosi sie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.