Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 35 / 10 / 0
8 g psylocibe i na wejściu 250 mq papieru pod język. Frakalizacja i pojebanie wszystkiego co mogło być normalne. Zegar na który czasami spogladalem był nie ruchomy a czasami cofał się do tyłu. Po 30 mg 2-cb nie miałem tak grubo. Od tej pory już żadnych psylo.
  • 5396 / 967 / 0
A czymże jest to śmieszne porównanie 🤣

30mg 2cb porównywać do 8grzybów i 250ug kwasa że nie mialeś tak grubo?

To tak jakby zestawić do biegu na 100m zawodnika sumo z Usainem boltem w prime 😂 i się dziwić że zawodnik Sumo nie wygrał...
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 954 / 518 / 0
@Komiks
A przepraszam tak z ciekawości spytam jaki był zamysł tej koncepcji walenia tak potężnej dawki grzybów i jeszcze mieszania go z kwasem? Bo to chyba nie trzeba być zbyt przebiegłym żeby przed już stwierdzić że skończy się to pojebaniem %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 954 / 518 / 0
@Komiks
A przepraszam tak z ciekawości spytam jaki był zamysł tej koncepcji walenia tak potężnej dawki grzybów i jeszcze mieszania go z kwasem? Bo to chyba nie trzeba być zbyt przebiegłym żeby przed już stwierdzić że skończy się to pojebaniem %-D
Więc ciekawi mnie co chciałeś po prostu osiagnac %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 35 / 10 / 0
Przebicie. Kiedyś namiętnie używałem psychodelików. 5 gram grzybów już dużo więcej nie oferował. Szalone czasy. Przeżyłem w miarę spokojnie. Z względu na formę psychiczna od wielu lat nic i nie zanosi sie
  • 9 / 8 / 0
Jeśli chodzi o najpotężniejszy i zarazem najprzyjemniejszy stan ućpania się to bez dwóch zdań cocolino exlusive w ampułkach 0,25 g. Miałem wtedy 15 lat i zajebałem linę to padłem na skrzynkę i nagle mnie wygięło z powrotem, niewyobrażalny pisk w uszach nic nie słyszałem, szczekot zębów, wytrzeszcz oczu jak u zwierzaka i natłok myśli a ja tak wbiłem do autobusu, biało pod nosem a ludzie się pytali czy po karetkę nie zadzwonić, a ja tylko że nie, jest wspaniale xD a najpotężniejsza i zarazem najgorsza to po opędzlowaniu 1g alfy pvp z kolegą na pół, towar się skończył a ja do pracy by wieczorem wyskoczyć z firmą na galę KSW, gdy stymulacja zeszła a weszła zwała to byłem pozamiatany, wytrzeszcz oczu przez kolejne kilkanaście godzin, duszności w klatce piersiowej, paranoje i lęki, niewyobrażalny światłowstręt i to wszystko wśród tysięcy ludzi na gali którzy zwracali na mnie uwagę, niewyobrazalny wstyd zmieszany ze stanem samopoczucia ostatniego padalca...

16 stycznia 2026Outl4awz pisze:
Jebanalem jakieś 1g hexa na raz będąc już po 3 zarwanych nockach, miałem tętno 240/140 i 200 pulsu skończyło się na sorze, uspokoiłem się po w chuj kroplówkach i benzo dożylnie po jakichś 2 godzinach w pasach. To jest mój rekord i największa głupota jaka popełniłem ale nie myślałem racjonalnie waląc tego sniffa.
przeniesiono - nv13
Współczuję stary, wyobrażam co musiało się dziać w twojej głowie.
Miałem epizody z hexenem krótsze, dłuższe lecz nie zapomnę gdy jebnąłem testa hexena 0,3 na raz od dilera.
Wyszedłem z auta poszedłem do swojego pokoju, minęło ok 10 minut i poczułem że zjeżdżam, nie kalkulując zbyt długo wbiłem pod prysznic i tak się polewałem lodowatą wodą w okolicach głowy i klatki piersiowej, pomogło.

scalono ~ kwik
  • 14 / 2 / 0
Najgrubsza faza czysto rekreacyjna, którą pamiętam? 200mg majki, 2mg klona, 30mg metylofenidatu, 10mg zolpidemu oraz jakiś losowy kryształ, wszystko w jednej pompie, IV %-D
Jeżeli chodzi o psychodeliki/dyso, to trip na ibogainie, trwający ładnie ponad dobę. Przeżycie nie z tej ziemi + na drugi dzień jak ręką odjął 0 skręta po kilkuletnim ciągu na majce. + jeszcze badtrip po grzybowej czekoladzie i jedne z pierwszych, młodzieńczych faz na DXM i MXE, samemu w ciemnym pokoju, ze słuchawkami na uszach. Latanie nad złotymi piramidami w kosmosie type shit.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.