Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 3 / 0
normalny
  • 125 / 47 / 0
@mojamysza

Wszystko z nim okay. To białe to grzybnia. Twój aparat bardzo podbija kolory - postaraj się powyłączać filtry i flasha jak robisz zdjęcia. Od wilgoci (po pryskaniu) grzybnia czasami robi się ciemniejsza. Dopóki nie śmierdzi pleśnią to wszystko w porządku.

Te paski to filtr powietrza, nie odrywaj. Staraj się tego też nie dotykać.

W razie pytań, pisz śmiało.
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
███ Moja strona o etnobotanice i konopiach:
██ »»»–––––––––► https://herbsman.pl ◄–––––––––«««
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
  • 2 / / 0
Czyli one mają być przykryte tą pokrywką i być jednocześnie w folii? Czy tylko w folii?
  • 125 / 47 / 0
@mojamysza Tylko w folii, bez przykrywki. Myślałem, że to filtr z worka.

Przykrywkę z filtrem, po zdjęciu, zdezynfekuj i zostaw w czystym miejscu. Po pierwszym zbiorze przyda się do zresetowania ciastka (substratu z którego wyrastają grzyby).
  • 2 / / 0
ostatnio zdecydowałam się na spróbowanie grzybów (mój pierwszy raz był nieudany ze względu na zjedzenie zbyt małej ilości). zjadłam 2g a znajoma 1g i jej normalnie weszło tymczasem ja nic nie poczułam nawet po upływie 6h mimo że normalnie źrenice też mi się rozszerzyly. wie ktoś od czego to może być zależne? potrzebuje większej ilości czy dostałam jakiś wadliwy produkt czy o co chodzi. niedługo będę robić powtórkę tym razem z 3g to może zadziała jak powinno
  • 3193 / 904 / 5
Każdy inaczej moze reagować. Mam dwie znajome, którym trzeba kosmicznych dawek psychodelików żeby było git.
Na pusty żołądek jedzone? Leki jakieś bierzesz?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2 / / 0
jadłam na pusty żołądek i nie jestem na lekach ale to zobaczę następnym razem czy to kwestia ilości
  • 476 / 291 / 0
Ostatnio eksperymentowałem z olejkami konopnymi przed, by się przyjemnie rozluźnić i po - by łatwiej zasnąć. Ktoś na forum w innym temacie wspominał o ciekawej synergii między gou teng a psylocybiną, więc tym razem dodałem jeszcze pół zakraplacza gou tenga i jestem pod wrażeniem, jak subtelne działanie tego ziółka wpływa na ogólny odbiór doświadczenia.

5g grzybów MVP wystrzeliło mnie w mocno energetyczne rejony, pełne pewności siebie i zadowolenia z tego, jak prowadzę swoje życie, ściągając przy tym z głowy obawy o przyszłość. Gou teng był w tym przypadku niczym plusik przy ocenie w dzienniku, albo uśmiech ślicznej dziewczyny mijanej na ulicy. Niby nic wielkiego, ale zrobiło dzień.

Na pewno zrobię jeszcze kilka podejść w takiej konfiguracji, spróbuję może zmniejszyć dawkę grzybów, bo 5g działa na mnie niestety nieco zbyt amnezyjnie. Gdzieś tam pamiętam co się działo, ale nie mam bezpośredniego dostępu do tak zarchiwizowanych wspomnień i tylko czasami jestem w stanie odtworzyć je w szczątkowej formie.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.