Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2991 / 1646 / 35
Enigma mushrooms ktoś już jadł?

Fuzja /D5

Tak to sprzedają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / 3 / 0
Z tego co czytałem to Enigma jest bardzo mocna. Po przetworzeniu masy i informacji na temat spożywania grzybów wkręciłem się w temat i zacząłem szukać odpowiedniej odmiany dla siebie. Z tego co wyczytałem gatunek Natalensis jest bardzo przyjemny w działaniu i nie powoduje ciężkiego bodyloadu. Znalazlem Nemezis Black cap w wersji full auto na necie i to jest jej mocniejsza odmiana. Daje mi już drugi super rzut. Pierwszy już wysuszony 🙂 I czekam już tylko na odpowiedni moment kiedy będę mógł wejść pierwszy raz w ten świat. Nie powiem jaram się bo tyle się naczytałem i chce się dobrze przygotować i poukładać sobie wszystko w życiu. Myślicie że 2g na pierwszy raz będzie dobre?
  • 7 / 3 / 0
cześć psychonauci ;))
osobiście mam doświadczenie tylko z naszymi polskimi łysiczkami lancetowatymi, ale jako iż moja możliwość w tym roku wyjścia na poszukiwania jest ograniczona, to mam do Was pytania. jaki kit polecacie dla kompletnego laika pod względem hodowania? coś podobnego do profilu działania wyżej wymienionych.
  • 17 / 3 / 0
Ja właśnie szukałem czegoś takiego jak Łysiczka. Natalensis Black cap szybko rośnie i z tego co piszą jest 3 razy mocniejszy niż zwykły cubensis i dział bardziej pobudzająco. Z wyglądu też jej bardziej po drodze.
  • 4 / / 0
Wiem, że może to być głupie pytanie, ale wolę się dopytać specjalistów tych tematach. Znajomi 16-20 lat zachęcali mnie do spróbowania grzybków i mega mnie zaciekawiły i planuje już przygotowanie do przyszłego tripa z znajomym za jakiś czas tylko chciałbym się dopytać czy grzybki mogą jakoś bardzo negatywnie wpłynąć na osoby poniżej 18 roku życia (tak 16-17 lat) czy nie ma tu właściwie różnicy w tym co może wywołać u osób powyżej 18 roku życia? Zdaję sobie sprawę z tego jakie mogą być zagrożenia, ale znam jedynie przypadki osób dorosłych oraz w książkach i na internecie jest tylko o tej grupie osób. Wolę być poprostu ostrożny, bo wiem że mózg się w tym wieku intensywnie rozwija. Jedyne substancje z jakimi miałem do tej pory doczynienia to mj tak samo jak wspomniany znajomy.
  • 17 / 8 / 0
Dobra zrobiłem tak . Dziś zabrałem saperkę i wiadro. Pojechałem na spota łysiczkowego i wykopałem kępę trawy z 7 grzybami w różnym stanie rozwoju . Wjebałem to do wiadra a wiadro do auta. Jechałem z tym 30 km na nowe stanowisko (działkę mam blisko). Wkopałem je w podobne miejsce czyli 150m od lasu 50m od rowu z wodą. Niestety miernik pH rozjebany miałem więc nie miałem jak sprawdzić. Całość udokemtowałem fotograficznie. I ciekawe czy za kilka lat coś z tego będzie ....
  • 1 / / 0
Czy są jakieś informacje, na temat działania grzybów na osoby ze spektrum autyzmu?
  • 487 / 293 / 0
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 2 / / 0
Dałem kumplowi 1.5 g suszonych jack frost (sam zjadłem tyle na 1 tripa i efekty były odczuwalne), problem jest taki, że nic prawie nie odczuł co prawda zjadł od razu je po pizzy ale minęły 3.5 h i totalnie nic oprócz jakichś falowań delikatnych. Pytanie czy to wina zjedzenia ich po posiłku czy możliwa jest opcja, że jest on mało podatny i potrzebuje dawki razy 2?
  • 487 / 293 / 0
Na moje to był zbyt najedzony + dawka ciut za mała. Daj mu 3.0g, ostatni posiłek jakieś 3 godziny przed i jak to już nie zadziała, to musi poszukać innych zabawek.

Dawno nie było dziennika z podróży. Tym razem nie było kolorków, dosłownie i w przenośni. Zapraszam przedpremierowo (na neuro też będzie):
Spoiler:
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.