Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 366 / 80 / 0
@Gorzym spróbować możesz ale nie koniecznie zalecane jest brać psychodeliki jak masz doła, może to się nasilić i efekt będzie odwrotny. Poczytaj o mikrodawkowaniu grzybów, myślę że to będzie lepszą opcją. Ale jeśli już piszesz się na trip to weź najpierw mniejszą dawkę żebyś zobaczył co cie czeka, choć niektórzy pewnie zaproponowaliby wzięcie od razu dużej dawki. Mnie grzyby osobiście nie oświeciły ale myślę, że gdzieś tam z tyłu głowy w jakiś sposób wpłynęły pozytywnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.